Home Šport Ljubušak Mate Medić ušao u TOP 10 natjecatelja na Svjetskom prvenstvu u...

Ljubušak Mate Medić ušao u TOP 10 natjecatelja na Svjetskom prvenstvu u bodybuildingu bez dopinga

SHARE

Mate Medić (22), bodybuilder iz Ljubuškog, ušao je u top 10 natjecatelja i osvojio medalju na Svjetskom prvenstvu u natural bodybuildingu koje je prošlog vikenda održano u Češkoj.

Ovo mu je šesto međunarodno natjecanje, a bodybuildingom se aktivno bavi već 4 godine. Član je fitness kluba OZONE GYM Ljubuški, najtrofejnijeg kluba u ovom sportu na prostoru Jugoistočne Europe. Klub za koji je do sada na međunarodnim natjecanjima nastupilo preko 20 Ljubušaka i Ljubušanki.

Mate je do sada nastupio na dva Balkanska i dva Europska prvenstva te talijanskom Grand Prix-u.

Ovo je najveći uspjeh ljubuškog bodybuildinga u 2018. godini od svih rangova natjecanja.

Konkurencija je bila izuzetno velika i jaka, nastupilo je preko 350 natjecatelja iz cijelog svijeta među kojima su bili natjecatelji iz Australije, Južne Koreje, Novog Zelanda, SAD-a te svih dijelova Europe.

Mate Medić navodi kako je veoma ponosan na ovaj veliki sportski uspjeh te da mu je sljedeći cilj plasman među top 3 i ulazak u elitu bodybuildinga. Ovim putem se zahvaljuje sponzorima koji su mu financijskom podrškom omogućili pripreme i odlazak na jedno ovako veliko i prestižno međunarodno natjecanje (Džajić Commerce d.o.o. Ljubuški i fitness klub OZONE GYM Ljubuški).

FOTOGALERIJA