Home Crna kronika NEUTJEŠNI OTAC NAKON POGIBIJE 21-GODIŠNJEG SINA JURE: ’15 minuta prije nesreće napisao...

NEUTJEŠNI OTAC NAKON POGIBIJE 21-GODIŠNJEG SINA JURE: ’15 minuta prije nesreće napisao mi je da ide kući’

SHARE

“Petnaestak minuta prije nego nesreće razmijenio sam SMS sa sinom, on mi je napisao da ide kući, ali nažalost, nije došao”, sa suzama u očima je rekao Mario Čačić, otac 21-godišnjeg Jure koji je u nedjelju ujutro pogonuo u nesreći kod Požege.

“Bio sam na mjestu nesreće i nisam vidio tragove kočenja, pretpostavljam da je moj Jurezaspao”, rekao je Mario Čačić (42), otac poginulog 21-godišnjaka koji se u nedjelju ujutro poginuo u stravičnoj nesreći u Biškupcu kraj Požege.

Frontalno se sudario s vučnim vozilom

Jure je stradao kada je dolaskom do zavoja u desno sa svojim Mercedesom A-klase prešao na suprotni kolnički trak te se frontalno sudario s vučnim vozilom koje je dolazilo iz suprotnog smjera vozeći na sebi još jedno neispravno vozilo. Dvoja muškaraca koji su se nalazili u tom vozilu s teškim su ozljedama prevezeni u bolnicu.

Nitko još ne zna zašto je mladić bio na toj cesti jer navodno je prije toga odvezao svoju djevojku kući u Požegu.

Nikad nije stigao kući

“Petnaestak minuta prije nego nesreće razmijenio sam SMS sa sinom, on mi je napisao da ide kući, ali nažalost, nije došao”, sa suzama u očima rekao je ze 24sata otac Mario. Zbog sina je neutješna 42-godišnja majka Marijana te Jurine tri sestre.

Više detalja o nesreći bit će poznato nakon završetka očevida, a neslužbeno se doznaje da je automobil prevezen u policijsko dvorište, gdje će biti obavljeno vještačenje nad vozilom kako bi se utvrdilo je li došlo do nekog tehničkoga kvara zbog kojeg je nesretni mladić izgubio nadzor nad vozilom.