Home Zanimljivosti Prije deset dana prijavljen je njen nestanak, a starleta se sada oglasila

Prije deset dana prijavljen je njen nestanak, a starleta se sada oglasila

SHARE
Prijatelji i PR tim Soraje Vučelić objavio je kako joj se 3. lipnja gubi svaki trag, a bivša sudionica Big Brothera konačno se oglasila na Instagramu

Prije desetak dana starleta i bivša sudionica reality showa Big Brother Soraja Vučelić deportirana je iz Srbije u Crnu Goru.

Njeni prijatelji danima su bili zabrinuti za nju i prijavili su njen nestanak jer joj se izgubio svaki trag. Soraja se nije oglašavala ni na društvenim mrežama, na kojima je inače poprilično aktivna, što je dodatno zabrinulo njene prijatelje.

Čak je i njen PR tim na društvenim mrežama objavio kako joj se nakon 3. lipnja, kada je viđena u Budvi, gubi svaki trag.

U Srbiji je navodno proglašena sigurnosno rizičnom osobom zbog saznanja da je u kontaktu sa sumnjivim osobama u Crnoj Gori.
Soraja se prije deset sati oglasila na društvenim mrežama i naInstagramu je objavila dvije fotografije iz sunčane Kalifornije i pohvalila se koliko uživa.

Kad je objavila fotografije, obožavatelji su joj poručili kako im je sada lakše jer su bili u strahu da joj se nešto loše dogodilo.