Home Zanimljivosti Ovo je 11 farmera koji traže srodnu dušu u novoj sezoni showa...

Ovo je 11 farmera koji traže srodnu dušu u novoj sezoni showa Ljubav je na selu

SHARE

PREDSTAVLJANJE farmera desete jubilarne sezone najpopularnije dokumentarne sapunice RTL-a, Ljubav je na selu, gledatelji su mogli vidjeti večeras u 21 sat.

Jedanaestoro farmera ispričat će svoje priče u nadi da će im potencijalne srodne duše poslati pismo te doći na njihovu farmu ne bi li ih bolje upoznale. I u novoj sezoni farmeri dolaze iz svih krajeva Hrvatske, pa će gledatelji tako vidjeti kako žive usamljeni muškarci iz Gline, Metkovića, Tkona, Bala, Poreča, Miljevaca, Babine Grede, Vinkovaca, Pitomače, Desinića i Čakovca.

Kome od njih će pristići najviše pisama i tko će privući pažnju nježnijeg spola te tako možda upoznati baš onu pravu, gledatelji će doznati u novoj sezoni Ljubav je na selu. Evo i kandidata.

Ljubo Bebić (66), Metković

Ljubo Bebić svjetski je čovjek, trgovac, poljoprivrednik, zavodnik i, ne biste vjerovali, stand up komičar. Dolazi iz Metkovića i ima 66 godina, a vlasnik je ribogojilišta i farme. Iza te početne maske krije se lice čovjeka koji je rano morao odrasti. Već sa 17 godina počeo se skrbiti za svoju obitelj. Ljubo je imao jako puno životnih početaka, ali nikad se, kaže, ne predaje, tako i u svojoj 66. godini sanja o onoj pravoj, za koju bi učinio sve, pa je tako otkrio da je zbog poljupca jednom prilikom skočio u zaleđeno jezero.

Ivica Mušćet (56), Tkon, Pašman

Otok Pašman poznat je po svojoj posebnosti i ljepoti, a sada će Pašman vezati i za Ivicu Mušćeta, za prijatelje Đovanija. On je dobra duša otoka i svi ga naprosto obožavaju. Ivica je kroz život vodio tešku borbu s bolešću, ali to nije umanjilo njegovu strast za umjetnošću, putovanjima i novim avanturama. Po zanimanju je slikar, a kada ne slika, bavi se svojim maslinama kojih ima više od 150, a i rezbari figurice od drva. Još mu samo treba životna družica za koju će učiniti baš sve.

Željko Bilić (42), Bale, Istra

Istrijan Željko Bilić ima 42 godine i sve što jedna djevojka može poželjeti. Kuću s bazenom, masline, dobar posao uz koji se bavi i turizmom, krasnu obitelj i puno prijatelja. No on je ipak jedna skromna i topla duša za koju će svatko naći samo riječi hvale. Njegova briga oko stare majke i požrtvovnost na imanju govore o njemu kao čovjeku koji će uvijek druge staviti ispred sebe. Po zanimanju je inženjerski tehničar, ali se bavi maslinama kojih ima preko 100 stabala, a voli i ići u lov. Sebe opisuje kao komunikativnog i jednostavnog čovjeka, po potrebi romantičnog. Ljubav je jedina stvar koja mu nedostaje u životu, a želio bi pronaći druželjubivu srodnu dušu.

Boris Kolesarić (27), Valpovo – Poreč

Dok je polovica Slavonaca otišla put Irske i Njemačke, mlađahni Boris Kolesarić odabrao je malo drugačiji put i iz Valpova došao u Poreč kako bi nastavio obiteljsku tradiciju. Danas dane provodi okružen prekrasnim konjima koje je njegov djed uspješno spojio s turizmom. A Borisov djed je tek posebna osoba. U Borisov životu upisan je velikim slovima. Vrlo osebujna karaktera, uvijek je bio tu uz njega, a s njim i djedova nova obitelj.

Marko Skelin (61), Miljevci, Drniš

Dalmatinska zagora – taj još uvijek slabo otkriveni dragulj naše domovine – skriva velikog čovjeka s još većim srcem. Marko Skelin je, kažu njegovi prijatelji, ljudina kakva se rijetko viđa, a nakon smrti supruge preuzeo je svu brigu oko imanja i malodobnog sina. Marko ne skriva da im je znalo biti teško, ali sve su to preživjeli i danas je farmer ponosni djed. Iako je sakupio popriličnih godina, nije izgubio nadu da će naći onu pravu i skromno se nada barem jednom pismu.

Pavo Štivić (35), Babina Greda

Tih i povučen, ali uvijek spreman pomoći onome kome je pomoć potrebna, tako 35-godišnjeg Pavu iz Babine Grede opisuju prijatelji koji za njega imaju samo riječi hvale. Pavo je farmer od glave do pete, a na svom imanju brine se za životinje kao i za voćnjak i usjeve. Iako je većinu dana zaposlen, uvijek pronađe vremena za svoj hobi – jahanje konja. Jedino što mu nedostaje jest djevojka koju planira okupati u nježnostima koje čuva baš za onu jednu, jedinu, pravu…

Jovan Karapandža (30), Mlaka Antinska

Sa samog istoka Hrvatske, iz slavonske Mlake Antinske kraj Vinkovaca, stiže Jovan Karapandža. Sa samo  trideset godina, ovaj mladi Slavonac već je vlastitim rukama izgradio poljoprivredno carstvo, a svojim izgledom oduzima dah gdje god se pojavi. Za sebe kaže da je komunikativan, zabavan, iskren i znatiželjan, a vrijeme voli provoditi jašući konje ili izlaziti s prijateljima.

No ispod njegove impozantne vanjštine krije se podjednako zadivljujuća topla duša puna nježnosti koja strpljivo čeka svoju srodnu dušu.

Miljenko Vrančić, (35), Zebanec, Pitomača

Miljenko Vrančić dolazi iz mjesta Zebanec, a u najosjetljivijoj dobi ostao je bez oca. Zbog toga je bio prisiljen prerano odrasti. Premda bi mnogi u toj tragediji potražili i pronašli izgovor za neuspjeh, on je taj životni izazov okrenuo u vlastitu korist i u svom rodnom Zebancu postao osoba bez koje se ne može. Miljenko je uključen u sve aktivnosti koje nudi njegovo pitoreskno međimursko seoce, a priznaje da nikad nema mira kao ni mogućnosti upoznavati djevojke. No vremena je sve manje, a srce traži svoje…

Dragan Ljiljak (35), Veliki Obljaj (Glina)

Vrtlog rata odnio je Draganovu obitelj van Hrvatske. Nakon nekog vremena su se vratili i započeli idiličan život na banijskim obroncima. Dragan je našao posao u Karlovcu i odselio se te je bilo samo pitanje vremena kad će zasnovati obitelj. Ipak loše zdravstveno stanje roditelja vratilo ga je natrag na ognjište pa tako pomalo zaboravljen od svijeta provodi svoje najbolje godine. Po zanimanju je profesionalni vozač i bravar, a trenutno je nezaposlen. Zbog toga sve svoje vrijeme provodi na farmi, brinući se o ovcama i kravama kao i voćnjaku i vinogradu. Za sebe kaže da je komunikativan, a želi pronaći djevojku koja će ga uvjeriti da ljubav postoji. Vrijeme je da mu se to i ostvari…

Josip Krizmanić (67), Desinić

U srcu Zagorja, u bajkovitoj maloj općini Desinić, krije se 67-godišnji Josip Krizmanić. Prije dva ljeta, nakon 40 godina skladnog braka, Josip je ostao bez supruge. Sad kad je stao na noge, shvatio je da mora ispuniti posljednju želju svoje voljene i pronaći ženu kojoj će otvoriti srce i s njom ponovno dijeliti sve što ima. Josip je umirovljeni tapetar, a kada nije zaokupljen poslovima na svojoj farmi i voćnjaku, svira u bendu. Kroz godine, priznaje Josip, prikupilo se koncerata koje je odsvirao pa se tako brojka popela na 1617!

Kristijan Vrban (38), Belica, Čakovec

U međimurskoj Belici čeka Kristijan Vrban, radišan muškarac koji je od malih nogu svjestan da ništa ne dolazi samo od sebe, ni preko noći. U tinejdžerskoj dobi 38-godišnji Kristijan je ostao bez oca, te postaje glava kuće i preuzima brigu o obiteljskom gospodarstvu, a iako mu je to san, zbog količine posla do sada nije uspio upoznati onu pravu. U slobodno vrijeme Kristijan vozi motor, čita i surfa internetom, a vjeruje da i za njega postoji srodna duša koju se nada pronaći u emisiji.