Home Kultura VIDEO: Lachova Prava razlika obilježit će ovo ljeto!

VIDEO: Lachova Prava razlika obilježit će ovo ljeto!

SHARE

Nakon sudjelovanja u showovima The Voice i A strana, školovanja u Školi pjevanja Husar&Tomčić te višegodišnjeg iskustva u kazalištu Komedija, Lach je početkom godine predstavio dugoočekivani prvi singl Nije važno, a ljeto je dočekao novim singlom Prava razlika. Ovaj mladić hrabro i samouvjereno kroči glazbenom scenom bez velike izdavačke kuće iza sebe, ali usprkos tome stvara već prepoznatljiv zvuk koji osvaja srca slušatelja. Uz njega je i dalje isti autorski tim.

Glazbu za njegova oba singla potpisuje mladi Dominik Lučić, dok mnogi rado pjevuše stihove izvrsnog novog tekstopisca Aleksandra Čubrilo. Lachov izvršni producent je Jan Erceg koji s Dominikom Lučićem potpisuje aranžman. Cijelu priču oko drugog singla zaokružuje pravi ljetni spot u produkciji Ninac produkcije, a kadrove prekrasnih krajeva sjeverne Dalmacije uljepšava i novi Ford Mustang.

“Pjesma slavi slobodu, radost i optimizam. Na jedan intrigantan način govori o kraju jedne veze pa izazivam ljude da se pronađu u cijeloj priči. Zagonetan kraj spota svakome daje mogućnost da stvori svoj kraj, a time se na neki način ostvaruje komunikacija između mene i moje publike preko same pjesme. Sretan sam što mogu stajati iza ovakve pjesme!”, poručio je Lach.

Ne sumnjamo da će ova pjesma biti jedna od onih koje će obilježiti ovo ljeto, a Lach zasigurno spada u mlade pjevače koji zaslužuju biti primijećeni.