Home Crna kronika Socijalna radnica oduzela dječaka majci koja ga nije htjela odvesti na sladoled

Socijalna radnica oduzela dječaka majci koja ga nije htjela odvesti na sladoled

SHARE

SOCIJALNA radnica u Londonu optužila je majku dječaka jer ga nije izvela na sladoled te joj je oduzela dijete. Srećom, sudac je vratio dijete majci smatrajući razloge socijalne radnice lošima i beznačajnima.

Sudac Justice Mostyn morao se boriti s 44 stranice izvješća socijalne radnice koja je na prvostupanjskom sudu uspjela prikazati majku dječaka nesposobnom te joj je dijete oduzeto i smješteno u udomiteljsku obitelj. Međutim, sirota žena nije odustala te joj je na kraju sudac Mostyn vratio dijete.

”Majka je u 44 stranice dugom izvješću generalno kritizirana, no nedostaje dokaza i konkretnih primjera o njezinom nedostatku brige za dijete”, objasnio je sudac za britanski Mirror.

”Socijalna radnica upitana je da navede najbolji primjer koji ima o tome kako je majka zanemarila djetetove potrebe, na što je službenica odgovorila kako majka nije provodila dovoljno kvalitetnog vremena nasamo s dječakom te da ga jednom prilikom nije htjela odvesti na sladoled”, dodao je sudac kojem ovakve osude nisu imale nikakvog smisla.