Home Zanimljivosti VIDEO: Varao suprugu pa mu prisjelo: ‘Zaglavio’ u svojoj ljubavnici

VIDEO: Varao suprugu pa mu prisjelo: ‘Zaglavio’ u svojoj ljubavnici

SHARE

Ovaj kenijski par vjerojatno je vjerojatno žrtva situacije koja se stručno naziva “penis captivus”. To događa kada mišići vagine stegnu pens znatno jače nego je to uobičajeno…

Kenijcu koji je prevario svoju ženu prisjela je ta afera nakon što su se u cijelu priču morali uplesti i liječnici. Muškarac i njegova ljubavnica unajmili su sobu u hotelu u gradu Kitale kako bi se “malo zabavili”. No, sve je pošlo po zlu kada se njegov penis zaglavio u njenoj vagini.

Gosti u susjednim sobama čuli su vriske pa su odlučili pozvati policiju. Kada su utvrdili što se dogodilo, policajci su pozvali liječnike koji su razdvojili strastveni par.

Oko hotela iz kojeg su iznosili ljubavnike okupila se znatiželjna gomila, a policija je čak morala ispaliti nekoliko metaka u zrak kako bi ih otjerali. 

Čovjek je navodno u Kitale došao poslovno, a supruga mu je ostala u gradu u kojem žive. Ona tvrdi da ju muž vara sa ženom koja im iznajmljuje stan. Zbog toga je čak unajmila i vrača da ga prati i pokuša razoriti tu vezu, piše Daily Mail.

Ovaj kenijski par vjerojatno je vjerojatno žrtva rijetkog slučaja koji se stručno naziva “penis captivus”. To događa kada mišići vagine stegnu pens znatno jače nego je to uobičajeno. 

Nije ovo prvi takav slučaj u Keniji. Nešto slično dogodilo se prije dvije godine kada je muškaraca vodio ljubav s udanom ženom. Njen suprug navodno je sumnjao da ga vara pa je kod lokalnog vraća dao prokleti njene genitalije. Isti taj vrač navodno ih je kasnije i razdvajao.

Nešto ranije, još jednom muškarcu također se zaglavio penis dok je vodio ljubav s ljubavnicom. Njenom suprugu morao je platiti protuvrijednost od 1300 kuna da bi ih razdvojili.