Home Društvo Mate Bulić: Ostao sam bez bubrega, ali zato sam od Boga dobio...

Mate Bulić: Ostao sam bez bubrega, ali zato sam od Boga dobio dar, a spasio me Božji prst, tako kaže i doktorica

SHARE

Neprikosnoveni kralj dijaspore, barem kada je o estradi riječ, Mate Bulić (61), nedavno je završio na operaciji, naime, liječnici su mu zbog tumora morali odstraniti jedan bubreg, ali legendarni pjevač dobro se oporavlja i trenutačno se, kaže, osjeća kao da je ponovno rođen, a svi najnoviji nalazi potvrdili su kako je opet savršeno zdrav.

Glazbenik je u razgovoru za IN magazin Nove TV rekao kako su mu karcinom pronašli sasvim slučajno, na rutinskom pregledu u Frankfurtu, ali bolest je, srećom, otkrivena na vrijeme, u početnom stadiju.

No, unatoč velikome trudu liječnika Zebića, ujedno i Bulićeva bliskoga prijatelja, bubreg se nije mogao spasiti.

– Ostao sam bez njega, ali zato sam od Boga i Božjega prsta dobio dar, drugu šansu, i na tome sam zahvalan – rekao je Mate za IN magazin. Naravno, najveća potpora u borbi s bolesti bila mu je obitelj, osobito supruga Zdravka, ali i obožavatelji, koju su ga svaki dan zvali i slali mu poruke ohrabrenja sa svih strana svijeta.
Vezane vijesti

Kralj dijaspore otkrio je i kako mu je i sama liječnica potvrdila da mu je u bolnici najviše pomogao – Bog.

– Kad me vidjela, rekla je: ‘Vi ste mi živi, ja sam sretna!’, i tad sam zaplakao. Kad sam je nazvao svojim anđelom čuvarom, odgovorila mi je: ‘Ne, ne, imali ste vi drugoga anđela čuvara… Ja uopće nisam imala potrebu silaziti dolje i gledati što se nalazi u abdominalnome dijelu – u tom trenutku skener mi je pogreškom pao i kad sam se pogledom spustila da ga vratim, vidjela sam to što sam vidjela…’ Zato i tvrdim kako je to bio taj Božji prst – zaključio je Bulić.