Home Zanimljivosti Maturant s Downovim sindromom skakao od sreće primajući diplomu, pridružili mu se...

Maturant s Downovim sindromom skakao od sreće primajući diplomu, pridružili mu se i profesori

SHARE

SVI smo bezbroj puta vidjeli sretne maturante kako primaju diplomu na svoj veliki dan, ali sreća ovog simpatičnog maturanta nešto je neopisivo.

Carlos Neria, dječak s Downovim sindromom, maturirao je u Srednjoj školi Lee u Texasu, a sreća s kojom je primio svoju diplomu ne može se opisati riječima.

Carlos je po svoje priznanje na pozornicu došao skačući i plešući, s osmijehom od uha do uha, a njegova je energija bila toliko zarazna da čak ni profesori nisu odoljeli skakanju i pljeskanju s uzbuđenim 19-godišnjakom.

”Jedna od najljepših stvari na dodjeli mature je slavlje postignuća naših učenika! Ovaj video dijelimo zbog našeg posebnog maturanta Carlosa Neria na kojeg smo iznimno ponosni”, napisali su djelatnici škole uz snimku koju su podijelili na svojim stranicama.

Inače, Carlos je najmlađi od osmero djece u obitelji, a njegova majka Teresa kaže da je dječak ”pravi blagoslov u njihovim životima”.

”Naučio nas je dijeljenju, ljubavi i sreći. Ništa njega ne može rastužiti. On pogleda prema gore i pokaže prstom prema Bogu. Pun je vjere i ljubavi”, kaže ponosna majka.