Home Nekategorizirano Romansa Ćorluke i Franke: Od ljubavnog trokuta do vjenčanja godine

Romansa Ćorluke i Franke: Od ljubavnog trokuta do vjenčanja godine

SHARE

PRIJE točno šest godina na Zrću je počela jedna od najpoznatijih nogometno-estradnih ljubavnih priča koja bi ovog ljeta trebala biti okrunjena brakom.

Tog lipnja 2012. godine klubovi sa Zrća medijima su slali priopćenja o poznatim gostima koji su kod njih tulumarili tog vikenda. Jedan se klub pohvalio imenima Franke Batelić i Vedrana Ćorluke, a ostalo je povijest.

Vedran je u Novalji potražio odmor nakon ispadanje hrvatske reprezentacije s Eura 2012., a taman u isto vrijeme tamo se zatekla svježe slobodna Franka. Nekoliko tjedana ranije pukla je njena veza s Lukom Tomašom iz benda KinoKlub.

Tjednima prije toga domaći su mediji pratili Vedranovu kratku romansu s unukom generala Ivana Čermaka, Lanom Gadžom Čermak, no čim je vidio Franku prekid s Lanom bio je gotova stvar.

“Ljudi malo ste pretjerali sto se tiče Vedrana. Ja ne želim biti poznata po tome s kim hodam već po svojem radu i pjesmama. Nadam se da razumijete”, napisala je tada na Twitteru Franka, koju nije pretjerano oduševljavala drama koja se podignula oko njene nove veze.

U člancima iz tog vremena stoji da se Ćorluka tri dana nije odvajao od Franke te je s njom izmjenjivao osmijehe i nježne poglede.

Mjesec i pol kasnije upoznao je Frankinu obitelj, a fotografiju iz njenog rodnog Labina objavio je na Facebooku i time odmah dao do znanja da je veza ozbiljna.

Vedran je otišao u Moskvu igrati za Lokomotiv, a Franka je otišla s njim i na neko vrijeme zamrznula svoju karijeru. Slobodno su vrijeme najčešće provodili u Hrvatskoj ili na putovanjima, na kojima ih je pratio i ljubimac Oski.

U jednom od rijetkih intervjua koje je dala u tom periodu, Franka je otkrila da joj je najuzbudljivija i najstrašnija stvar u Moskvi promet, a nahvalila je restorane. Voli ići u muzeje i teatre, a pokazala je i da još uvijek nije naučila sklopiti babuške.

“Rusi su jako srdačni i otvoreni, više nego što Hrvati zamišljaju”, rekla je.

Na kraju je otkrila da joj je u Moskvi najbolji prijatelj upravo Vedran.

On je, pak, u intervjuu iz 2013. godine rekao da je pronašao ono što bi svakom muškarcu poželio da pronađe

Ove godine Franka se vratila na scenu, njen singl “S tobom” mjesecima se nalazio na vrhovima top lista, a vrhunac godine bio joj je odlazak u Lisabon na Eurosong. Iako nije postigla željeni uspjeh, uz Vedranovu podršku i kratki odmor u Francuskoj, brzo je zaboravila razočaranje.