Home Šport Dok je Ronaldo zabijao hat-trick, Gruđani i Ljubušaci se družili uz pjesmu

Dok je Ronaldo zabijao hat-trick, Gruđani i Ljubušaci se družili uz pjesmu

SHARE
“Duga noć je pred nama. Ovdje su prestali točiti piće oko 22:00, ali premjestili smo se u drugi lokal. Sve prolazi u najboljem redu, u navijanju i druženju”, javili su portalu Grude.com u petak oko 23:00 grudski navijači koji se nalaze u Kalinjingradu.
FOTO: Ronaldo zabijao hat - trick, Gruđani i Ljubušaci se družili uz pjesmu

Tijekom noći su se grudskoj ekspediciji Uvijek vjernih pridružili i članovi udruge iz Ljubuškog, među njima i predsjednik “UV Herceg Bosne” Ivan Šunjić.

Upravo, dok je trajalo zagrijavanje glasnica za utakmicu, na video zidu prikazivala se utakmica Portugala i Španjolske koju je obilježio veliki Cristiano Ronaldo. S hat-trickom postao je prvi igrač koji je zabijao na 8 velikih nogometnih natjecanja zaredom.

Prvo je zabio iz penala kojeg je sam izborio, zatim s ruba šesnaesterca kada je De Gea traljavo reagirao, a treći pogodak remek djelo je iz slobodnjaka. S druge pak strane Diego Costa je bio nemilosrdan s dva pogotka, a Nacho je jednom gađao fantastično i lopta je od stative ušla u gol.

Sada nam slijedi treći dan Mundijala. Od 21:00 uživajmo uz Hrvatsku.

Sati nas dijele od utakmice protiv Nigerije, u kojoj priželjkujemo pobjedu, prvu nakon 20 godina kada je pala Jamajka. Kako je kasnije bilo znaju i ptice na grani, a Šukerova ljevica još je negdje u Parizu okovana zlatom.