Home Šport Pogledajte kako se Hercegovci spremaju u Kaliningradu – VIDEO

Pogledajte kako se Hercegovci spremaju u Kaliningradu – VIDEO

SHARE

Kalinjingrad je pun Hrvata, puno je ljudi iz Zagreba, ima i Hercegovaca, a predviđa se dolazak 100 tisuća navijača.

Vrijeme naši navijači provode u navijačkim zonama gdje je osigurano mnoštvo zabavnog sadržaja, kao i u navijačkim shopovima, a neki obilaze i znamenitosti po gradu.

Pogledajte kako se pjevaju hercegovačke pjesme usred Rusije.

U Rusiju su stigli i Gruđani i Posušani. Kako prenosi portal Grude.com, navijačku ekspediciju iz Gruda čine: Marko Vranješ, Danijel Marić, Toni Šimić, Rudi Mikulić i Tihomir Brnadić kojima se na putovanju pridružila e navijačka ekipa iz Posušja.

FOTO: Gruđani stigli u Kalinjingrad, na ulazak u Rusiju čekali sat i pol

Stigli su i Mostarci.

Navijači iz Mostara uz Hrvatsku u Rusiji

Navijačka skupina “Vatreni Reutlingen” okupila je Hrvate podrijetlom iz Širokoga Brijega, Čerigaja, Mostara, Tomislavgrada, Gornjega Vakufa i drugih mjesta, koji su s tri autobusa stigli bodriti Vatrene.

– Najviše nas je iz Herceg-Bosne, tu su i Škripari i Ultraši. Krenuli smo iz Reutlingena u četvrtak oko 19 sati, rekao je za portal Jabuka.tv Daniel Čerkez, jedan od vjernih navijača hrvatske nogometne reprezentacije koji prate gotovo sve utakmice koje se igraju izvan Hrvatske.

Kako je dodao Čerkez, ima ih više od 150.

Tijekom noći stigli su i članovi udruge Uvijek vjerni iz Ljubuškog, među njima i predsjednik “UV Herceg Bosne” Ivan Šunjić.

Dok je Ronaldo zabijao hat-trick, Gruđani i Ljubušaci se družili uz pjesmu