Home Društvo Pogledajte kako se u Hercegovini slavila pobjeda Hrvatske – foto

Pogledajte kako se u Hercegovini slavila pobjeda Hrvatske – foto

SHARE

Širokobriježani su u subotu srcem bili uz hrvatsku nogometnu reprezentaciju.

Nakon što je Hrvatska u poprilično napetoj utakmici ipak svladala Nigerijce s 2:0, ostvarene su želje navijača iz Širokog Brijega, Hercegovine, Hrvatske i svih mjesta u kojima žive Hrvati.

Neposredno prije utakmice većina ugostiteljskih objekata u Širokom Brijegu bila je “okićena” zastavama Hrvatske i Hrvatske Republike Herceg-Bosne, a nakon pobjede Dalićevih izabranika slavlje u Širokom Brijegu moglo je početi.

Iako navijačka atmosfera nije još na vrhuncu, najvjerniji navijači i nakon prve pobjede zapalili su baklju, trubili u automobilima, a ulice Širokoga Brijega u kratkom periodu bile su ispunjene, navodi Jabuka.tv

Navijanje se noćas orilo i po Ljubuškom, gdje se pomno pratila prva utakmica Hrvatske na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu u nogometu, piše Radio Ljubuški.

Utakmice su se gledale po kafićima, a dva veća okupljanja navijača bila su u fan zoni u središtu grada, na trgu Franje Tuđmana, te na terasi hotela Bigeste.

Ljubuški navijači su se hvatali za glave na svaku propuštenu priliku, a golove Hrvatske su burno proslavili, skačući sa stolica. Palile su se i baklje.

Pogledajte kako se u Ljubuškom slavila pobjeda Hrvatske - foto

Vatrena atmosfera bila je i u Mostaru, a portal Pogled.ba objavio je kako je bilo u Studentskom centaru Mostar gdje su brojni navijači bodrili Hrvatsku.

Navijači su uživali u roštilj i dobru navijačku euforiju.