Home Zanimljivosti ‘Prava Hercegovka, lipa, šesna!’: Naša glumica okupala se na Jadranu pa pokupila...

‘Prava Hercegovka, lipa, šesna!’: Naša glumica okupala se na Jadranu pa pokupila i neke zanimljive komplimente

SHARE

Za sve one koji zaziru od kaštelanskih plaža, jedna je naša poznata dama objavila podsjetnik da se i tamo može kvalitetno okupati. I to ne po najljepšem vremenu, ali ispod – duge.
U punom sjaju pozirala je multitalentirana glumica i pjevačica Antonija Šola na plaži u Kambelovcu i pokupila puste komplimente, od kojih su neki naročito zanimljivi. Ovu je ‘malu sirenu’ kako joj tepaju neki obožavatelji, jedan komentator zamijenio naime za ‘južnjakinju’…

“Prava Dalmatinka… lipa, šesna, pravi komad!”, poručio je ovoj rođenoj Zagrepčanki oduševljeni pratitelj. Inače Antonijini roditelji su iz mjesta Prisoje kod Tomislavgrada.

Over the rainbow 💚💛💜💙💘

Objavu dijeli Antonija Šola (@antonija_sola)


Ostali su se posvetili proučavanju figure u bijelom kupaćem kostimu, ali ni to im nije bio lagan zadatak budući da je Antonija pozirala malko udaljenija od objektiva nego što bi neki to poželjeli.
“Predaleko. Ništa se ne vidi”, prokomentirali su fotografiju. “Ma lijepa si i sprijeda i straga”, dodao je netko tko je obratio pozornost na obje fotke u objavi, a ostali su se lagano pridružili komplimentiranju.