Home Nekategorizirano Sestre naših reprezentativaca su prezgodne: za jednom poludjeli Talijani, a druga plijeni...

Sestre naših reprezentativaca su prezgodne: za jednom poludjeli Talijani, a druga plijeni pažnju provokativnim fotografijama

SHARE

Već se po običaju medijski prostor u samo nekoliko dana Svjetskoga prevenstva u nogometu prepunio našim reprezentativcma, ali i njihovim ljepšim polovicama koje im s tribina pružaju podršku.
No kako ostali ne bi prošli ispod radara, spomenut ćemo i dvije plavuše koje su zadnjih dana izazvale priličnu pomutnju na društvenim mrežama. Radi se o sestrama dva naša reprezentativca, Ivana Rakitića i Marcela Brozovića, a obje su jednostavno prezgodne.

Nikol Rakitić već se pisalo; preslatka Hrvatica u Švicarskoj zapravo dosta nalikuje bratu, a u svemu mu je oduvijek i velika podrška.

Na svojemu Instagramu voli ‘provocirati’ seksi fotkama, a na istom tragu je i Ema Brozović, ona pak s milanskom adresom.
Talijani su za ovom plavušom već poludjeli, a i raspisali se pošteno: prezgodna im je, toliko da su je nazvali i ‘epic sestrom’, a na račun njenih oblina imaju samo puste komplimente.
Tako nekako i pratitelji reagiraju na zanosnu Eminu pojavu, a nije ni Nikol daleko po broju sljedbenika. Izazivaju oduševljenje ‘online’, pa ne znamo kako će ekipa navijača reagirati ukoliko im se pridruže u Rusiji, u kombinaciji dakako.