Home Društvo Od danas besplatno dostupna aplikacija Moja patrola i u Hrvatskoj

Od danas besplatno dostupna aplikacija Moja patrola i u Hrvatskoj

SHARE

Besplatna mobilna aplikacija Moja Patrola, koja ima 100.000 registriranih korisnika u Srbiji, od danas je dostupna i u Hrvatskoj.

MojaPatrola je mobilna aplikacija koja u svakom trenutku otkriva gdje se nalaze policijske patrole, kamere i radari, u stvarnom vremenu i potpuno legalno.Nakon niza loših vijesti, od povećanja cijene goriva i povećanje cijena parkinga, pa sve do povećanja cijene Ubera, napokon jedna dobra vijest. Od danas je u cijeloj Hrvatskoj dostupna besplatna mobilna aplikacija Moja Patrola, koja u svakom trenutku otkriva gdje se nalaze policijske patrole, kamere i radari.Moja Patrola 1 - Od danas besplatno dostupna aplikacija Moja patrola i u Hrvatskoj

Nitko ne voli kada ga zaustavi prometna policija, čak i kada niste napravili prekršaj možete dobiti kaznu jer nemate npr. vatrogasni aparat.
Na kojem principu radi Moja Patrola?
Princip rada je jednostavan – onaj tko primjeti policiju jednim klikom prijavi lokaciju gdje se nalazi. Korisnici dobiju obavijest o policijskim patrolama koje su prijavili drugi korisnici. Svaki korisnik u svakom trenutku može potvrditi ili negirati lokaciju patrole. Složeni algoritam proračunava pouzdanost svake objave, tako da su podaci koji se prikazuju maksimalno precizni.
Cilj aplikacije
S obzirom da aplikacija radi po principu “korisnik za korisnika”, njen cilj je da si korisnici međusobnu pomažu pružajući što točnije informacije. Svaki glas se bilježi, pa ukoliko ste dali točne informacije o lokaciji patrole, vaša pouzdanost raste. Lažne informacije smanjuju je. Aplikacija obavještava korisnike o točnosti svake informacije.
Moja Patrola 3 - Od danas besplatno dostupna aplikacija Moja patrola i u Hrvatskoj