Home Zanimljivosti Učiteljice i zgodna missica ukrotile mladog ‘Neženju”

Učiteljice i zgodna missica ukrotile mladog ‘Neženju”

SHARE
– Ja sam do sada kroz video spotove prošao sve faze od zaruka na vrhu krova do bajkovitog vjenčanja tako da mi ne preostaje ništa druga nego ekranizaciju pretvoriti u stvarnost, haha – ističe frontmen Tarapane te dodaje kako se najviše od svih pjesma do sada upravo pronalazi u stihovima “Neženje.”

“Halo, gdje si ti, danima se ne javljaš”, oštrim tonom uputila je poziv Matea iz popularnog trija Učiteljice, Frani iz Tarapana Banda. Prvi je to kadar najnovijeg video broja Tarapane za pjesmu “Neženja.”

Tarapana Band kojeg čine Frano, Rok, Damir i Dušan na glazbenoj su sceni tri godine a iza sebe već imaju uspješne suradnje sa Nives Celzijus i Učiteljicama, te neizostavnu pjesmu za prvi ples Vidim te u bijelom. Pod skladateljskom i producentskom palicom hit makera Dušana Bačića i Bojana Dragojevića(Severina, Boris Novković, Neda Ukraden, Učiteljice…) , polako ali sigurno osvajaju veliki broj obožavatelja što dokazuje brojka od ukupno 22 milijuna pregleda na njihovim dosadašnjim spotovima.

Pjesma Neženja govori o mladiću koji glumi nedodirljivog, tragajući za svojom Anom, koja je jedina opcija ako se odluči “skrasiti”:)

– Ja sam do sada kroz video spotove prošao sve faze od zaruka na vrhu krova do bajkovitog vjenčanja tako da mi ne preostaje ništa druga nego ekranizaciju pretvoriti u stvarnost, haha – ističe frontmen Tarapane te dodaje kako se najviše od svih pjesma do sada upravo pronalazi u stihovima “Neženje.”

Video spot za Orange Videos kanal potpisuje  Rok Maver, basist grupe Tarapana .

– Video smo snimali u velebnoj vili te prekrasnim plažama u Novalji čak pet dana. Bio je to svojevrsni maturalac gdje je svako snimanje budućeg kadra bilo popraćeno smijehom, zabavom i kupanjem. U jednom trenutku smo se toliko opustili da smo kadrove koje smo snimali tri sata jednostavno zaboravili snimiti – kažu dečki iz Tarapane.

U spotu se kao Franina Ana pojavljuje i prekrasna  Miss Adriatic 2017., Triljanka Gabrijela Periš koja za dečke ima samo riječi hvale.

“Dečki su prije svega izvrsni glazbenici, tako da smo snimanja kratili glasnim pjevanjem na terasama, pristojni, zgodni, ma pravi džentlmeni, trudili su se da nam u svakom trenutku snimanje prođe što veselije i ugodnije”..

Tarapana polako radi na svom albumu prvijencu za koji očekuju da će ugledati svijetlo dana krajem godine te se spremaju za brojne ljetne koncerte na kojima jedva čekaju zapjevati u glas “Neženju”.