Home Crna kronika Dva sudara jedan za drugim u Širokom Brijegu, u prvom sudaru vozačica...

Dva sudara jedan za drugim u Širokom Brijegu, u prvom sudaru vozačica ozlijedila vrat, drugi se dogodio dok je vozač pokušao izbjeći razbijena vozila

SHARE

Četiri automobila sudjelovala su u dvije prometne nesreće koje su se dogodile u kritičnom zavoju kod Gradske mrtvačnice u Ulici kardinala Alojzija Stepinca u Širokom Brijegu u isto vrijeme, točnije u utorak u 15:20 sati.

Kako doznaje Bljesak.info s mjesta nesreće, suvozačica iz automobila Škoda Octavia ozlijedila je vrat, a intervenirala je Hitna medicinska pomoć Doma zdravlja Široki Brijeg.

”U prvoj prometnoj nesreći sudarili su se Škoda Octavia i Volkswagen Lupo dok su se u drugoj nesreći sudarili Renault Scenic i Volkswagen Golf 3”, izjavio je za Bljesak.info Dražan Bošnjak, glasnogovornik MUP-a Županije Zapadnohercegovačke.

Bljesak doznaje da se Scenic kretao iz smjera grada prema Brijegu te je zaobilazio prvu prometnu nesreću te se vratio u svoju traku da bi iz suprotnog smjera vozačica proklizala Golfom te je udarila u bočnu stranu Scenica. Za vrijeme trajanja očevida, kojeg su izvršili policijski pripadnici Policijske uprave Široki Brijeg, dio Ulice kardinala Alojzija Stepinca je bio zatvoren do 15:50 sati, a do tada se prometovalo preko Gradske mrtvačnice.