Home Crna kronika Pijan mi je UBIO DJECU, zapalio je cigaru i gledao kako ih...

Pijan mi je UBIO DJECU, zapalio je cigaru i gledao kako ih MRTVE IZVLAČE: Jeziv vapaj oca stradale braće

SHARE
Nebojša Paunović, otac poginulih mladića Petra i Milije Paunovića iz Bumbarevog Brda kod Knića, kaže da je čovjek koji ih je usmrtio imao 2,4 promila alkohola u krvi.

U udesu koji se dogodio u petak uvečer u Mojsinju poginuli su i u Bojan Lazović i Ivana Joković iz Bresnice kod Knića.

Kako pokazuju preliminarni rezultati istrage, vozeći “škodu“, u subotu oko 23 sata uslijed prevelike brzine vozač je sustigao i udario “yugo” koji se kretao ispred njega u smjeru prema Čačku, nakon čega je “škoda“prešla u lijevu kolovoznu traku i udarila u prednji dio putničkog vozila marke “audi”, kragujevačkih registarskih oznaka koje se kretalo iz suprotnog smjera.

U “Audiju” su se nalazili nastradali Milija Paunović (21) iz Bumbarevog Brda kod Knića i njegov brat Petar (24), koji je bio za volanom, Bojan Lazović (24) i Ivana Joković (33) iz Bresnice blizu Knića.

– Taj čovjek je cijeli dan pio, imao je 2,4 promila alkohola u krvi, vozio preko 200 kilometara na sat na putu na kojem je ograničenje 60 kilometara na sat i preticao na punoj liniji. Pa da je vozio i 10 kilometara na sat, nije smio pretjecati na tom mjestu – kaže Dušan Cvetić, ujak poginulih mladića Petra i Milije Paunovića.

Hitna pomoć

Foto: Srbija Danas

U kući obitelji Paunović vladala je velika tuga i neverica. Nitko ne može vjerovati da više nema njihovih najmilijih, djece, braće i mladića pred kojima je tek počinjao život. Majka Snežana od bola i tuge nije mogla pričati. Otac Nebojša Paunović smogao je snage da kaže par riječi o ovom tragičnom događaju.

– Taj bahati vozač je tog dana već napravio prekršaj i kako su nam rekli, policija ga je zaustavila. Trkao se kolima. Ali izgleda da to ništa vrijedilo jer je ponovo sjeo za volan i pobio moje sinove i još dvoje mladih ljudi. Zapalio je cigaretu i gledao kako moju djecu izvlače iz kola. Moji sinovi se nisu vraćali iz provoda, već sa posla. To su bila divna deca koja se ne opijaju u kasne sate, već su se vraćali s nadnice. Radili su često prekovremeno, nisu imali vremena da se provode – rekao je Nebojša.

Pored nastradalih, u udesu su ozlijeđene i dve žene. Jedna od njih ima ozljede obje natkoljenice, potkoljenice, ruke, lopatice, a druga pacijentica je primljena sa nagnječenjima grudnog koša i trbuha, piše Srbijadanas.com