Home Kultura Pomirili su se: Okuplja se kultni band iz osamdesetih Denis & Denis

Pomirili su se: Okuplja se kultni band iz osamdesetih Denis & Denis

SHARE

Riječka grupa Denis&Denis početkom 80-ih žarila je i palila jugoslovenskom scenom. U trenutku najveće popularnosti, posvađali su se i razišli. Davor Tolja nedavno je dao intervju u kojem je ispričao zbog čega je došlo do prekida suradnje s Marinom Perazić.

‘Bilo je nekih nesuglasica među nama. Mene je od nje u svakom smislu najviše udaljila vojska, taj period koji sam proveo daleko od Rijeke. Dakle, postojale su nesuglasice jer su se neki ljudi sa strane htjeli počeli miješati u ono što sam ja htio raditi. Meni je to išlo na živce i onda je stvar pukla. Nažalost, pukla jer moram priznati da mi je žao što je do toga došlo. Ona je nastavila sa solo karijerom, a Edi i ja smo nastavili s Denis & Denis, ali u rock varijanti’, izjavio je za Novi list.

Marina Perazić na svom Facebook profilu objavila je plakat kojim najavljuje povratak u matičnu grupu. Jesu li to samo povremeni zajednički koncerti ili će ponnovna suradnja prerasti u nešto više i rezultirati možda kakvim novim materijalom, pokazat će vrijeme, piše tportal.hr