Home Zanimljivosti FOTO: Automobilom zauzeo parkirno mjesto za invalide – muškarac u invalidskim kolicima...

FOTO: Automobilom zauzeo parkirno mjesto za invalide – muškarac u invalidskim kolicima mu se “osvetio”

SHARE

Jedan je vozač slovačkih registarskih oznaka parkirao svoj automobil u ulici Marienstraße, u samom središtu Stuttgarta i zauzeo parkirno mjesto predviđeno za osobe s invaliditetom.  Bezbrižno je otišao svojim putem, no kad se vratio je vjerojatno doživio iznenađenje koje će pamtiti cijeli život. 

Naime, dok ga nije bilo, došao je muškarac u invalidskim kolicima i vidio da na automobilu nema oznake koju inače na svojim automobila imaju osobe s invaliditetom. Odlučio mu se “osvetiti”, odnosno dati do znanja vozaču koliko griješi ostavljanjem svog automobila na mjestu predviđenom za osobe s invaliditetom. Flomasterom bijele boje je po automobilu iscrtao simbol čovjeka u kolicima.

– Želio sam da shvati koliko griješi, ostavljajući svoj automobil na parkirna mjesta za invalide. Nama se teško s time nositi – kazao je muškarac koji je odlučio opomenuti bezobraznog vozača.

Napomenimo tek da se crteži mogu vrlo lako obrisati s automobila te da vozač nije pretrpio nikakvu štetu, već samo nadamo se, doživio sramotu.