Home Gospodarstvo Sportska kladionica Premier traži grafičkog dizajnera

Sportska kladionica Premier traži grafičkog dizajnera

SHARE

Premier kladionica traži grafičkog dizajnera za rad u sjedištu društva u Čitluku!

Ako imaš grafički dizajn “u malom prstu”, voliš i poznaješ sport i klađenje, ako znaš da Sevilla i Betis, kao i Genoa i Sampdoria igraju gradski derbi, ako znaš da “pm3” nije psovka nego oznaka za “oba daju i 3+”, a uz to si i pismena osoba, ovo je pravi posao za tebe!

NUDIMO: stalni radni odnos na puno radno vrijeme, odličnu plaću, redovne bonuse, mogućnost i obvezu stručnog usavršavanja i napredovanja, rad u dinamičnom okruženju i vrhunskoj timskoj atmosferi, mogućnost kreativnog izražavanja i razvijanja te još puno toga zbog čega nećete pomišljati na odlazak iz BiH.

TRAŽIMO: pismenu osobu spremnu raditi za sebe i poslodavca, usavršavati se, kreativno razmišljati i razvijati nove ideje, donijeti napredak na području vizualnog identiteta poslodavca, raditi i razmišljati brzo, poštujući zadane rokove!

UVJET: Znanje!!!

Ako si sve to, za prvi test smisli, dizajniraj i na e-mail info@premier-kladionica.com do 22.07.2018. pošalji dva grafička dizajna (dimenzije: 1920x1080px i 1080x1080px) prilagođena za Premier kladionicu i ponudu/usluge Premier kladionice. (SVE OSTALO SMISLI SAM!)

Brzina slanja radova svakako je jedan od kriterija koji će se uzimati u obzir. Svi kandidati koji pošalju radove koji zadovoljavaju standarde Premier kladionice bit će pozvani na daljnje testiranje iz grafičkog dizajna, pismenosti te poznavanja sporta i sportskog klađenja.

A sad ostavite te karte Njemačke, Irske i drugih zapadnoeuropskih zemalja i prijavite se za posao u jednoj od najboljih firmi u Bosni i Hercegovini. Čekamo Vaše prijave!

Kladimo se da smo najbolji!