Home Gospodarstvo HERCEGOVAČKA MODNA NADA Ljetna kolekcija Martine Marinčić

HERCEGOVAČKA MODNA NADA Ljetna kolekcija Martine Marinčić

SHARE

Martina Marinčić, 22-godišnja mlada dizajnerica iz Čitluka već osvaja svojim talentom, a njene zanimljive haljine nailaze na posebnu naklonost ljubiteljica mode

Dizajniranjem haljina bavi se već jednu godinu, a najčešće dizajnira haljine za svečane prilike. Njen talent prepoznale su ne samo mlađe generacije nego i one nešto zrelije jer njene haljine već nose svoje prepoznatljiv pečat – odišu glamurom, ali i decentnošću.

Fotografije nove kolekcije haljina koju donosimo inspirirana je ljetnom opuštenošću, intezivnih boja i mladenačkim volanima ali bez dojma sveprisutnog kiča.

 

Ova mlada dizajnerica kaže da konstantno radi na novim zamislima, poštujući i zanimljive ideje klijentica uz praćenje trendova koji ne trebaju biti i jedini uvjet pri nastanku svakog novog modela.

 

“Nije lako biti dizajner u našoj državi, posebno ako se uzme uobzir da je svijest o kupnji bilo kojeg domaćeg proizvoda još uvijek nedovoljno razvijena. Ljudi više vole otići u neki poznati butik, kupnjom pretplatiti odjevni predmet koji posjeduje još stotine žena. Ali postoji i značajan broj onih koji za sebe žele unikatan, kvalitetan komad odjeće koji će čuvati godinama”, kaže ova mlada dizajnerica i na kraju napominje da se svaki trud i talent isplati jer ništa ne dolazi brzo i ‘preko noći’.

Ipak, u početku je sumnjala u svoj cilj, ali nakon prolaska cjelokupnog procesa nastanka svake kreacije, od same ideje, do posljednjeg poruba, a posebno nakon oduševljenosti svojih klijentica, planovi za budućnost sami se nameću.

Sve zainteresirane više informacija mogu dobiti putem maila: martinamarincic14@gmail.com.

Republikainfo.com