Home Život Ogromno srce Hercegovine: Humanitarna akcija za Emu uspješno završena

Ogromno srce Hercegovine: Humanitarna akcija za Emu uspješno završena

SHARE

Hitna humanitarna akcija za pomoć trogodišnjoj Emi Vukoja uspješno je završena.

U svega nešto više od 24 sata prikupljeno je gotovo 9.000 KM za liječenje trogodišnje djevojčice iz Medovića u Općini Grude, potvrdili su za portal Jabuka.tv organizatori ove akcije.

Ovim putem želimo obavijestiti javnost da je akcija za malenu Emu Vukoju uspješno završena. Pokazali ste po tko zna koji put ogromno srce! Za malenu Emu je na račun roditelja uplaćeno 7.441 KM, a novčanim prilozima donirano je 1.220 KM, naveli su organizatori.

Trogodišnjoj Emi dijagnosticirana je epilepsija i teže opstruktivne smetnje disanja u snu. Emi se može pomoći u Beču novom terapijom i kupnjom CPAP aparata za disanje koji će morati koristiti 8 sati dnevno, a za što su sredstva ovom akcijom uspješno osigurana.

Što reći nego hvala svim ljudima, hvala u ime malene Eme, u ime roditelja i u ime Emine seke. Emice, sretan put u Beč i želimo ti svu sreću ovoga svijeta, zaključili su organizatori.

Također, organizatori ističu da je ova akcija trebala biti internog karaktera za članove jedne Facebook grupe, ali nakon dijeljenja i objave akcije u javnosti, osjećali su se dužnima javno objaviti prikupljeni iznos.

Ema Vukoja rođena je 17. svibnja 2015. godine i već se skoro dvije i pol godine bori s ovom dijagnozom, piše Jabuka.tv