Home Šport MODRIĆ STAO PRED KAMERE U POGREŠNOM DRESU: Progovorio o najvažnijem golu i...

MODRIĆ STAO PRED KAMERE U POGREŠNOM DRESU: Progovorio o najvažnijem golu i poslao poruku upozorenja

SHARE

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić drugu utakmicu uzastopce proglašen je najboljim igračem susreta u izboru FIFA-e.

Nakon sjajne predstave protiv Nigerije, veznjak Real Madrida odigrao je još bolje protiv Argentine predvodivši “Vatrene” do jedne od najvećih pobjeda u našoj povijesti, a pritom se ponovo upisao među strijelce.

“Ne znam je li mi ovo najvažniji gol u karijeri, ali je zasigurno važan. U reprezentativnom dresu možda i da. Sretan sam zbog gola, igre i prolaska u drugi krug”, kazao je Modrić.

Ovo je prvi put da je Hrvatska prošla dalje nakon Francuske 1998.

“Naš prvi cilj smo ostvarili. Sada se trebamo fokusirati za dalje. Ne smijemo upasti u euforiju. Ovo je put kakvim trebamo nastaviti i ako bog da vidjet ćemo koliko daleko ćemo dogurati”, rekao je kapetana.

Savršena utakmica

“Mislim da smo odigrali kako smo i htjeli, bila je to savršena utakmica pogotovu u drugom poluvremenu. Zabili smo tri prelijepa gola, otvorilo nam se. Ispunili smo cilj, plasirali se u osminu finala i sada idemo dalje,” kazao je Modrić.

Naglasio je kako sada treba izbjeći euforiju i ostati fokusiran.

“Sada se moramo smiriti i izbjeći euforiju. Treba ostati fokusiran na ono što nas čeka. Svaka iduća utakmica će biti teška, ali bitno je da smo prošli,” kazao je.

Modrić je istaknuo kako je pobjeda bila posve zaslužena, ali ne i lagana.

“Prvi gol koji smo zabili nakon pogreške njihova vratara nam je pomogao i dao nam je dodatno samopouzdanje. Odigrali smo savršenu utakmicu protv jedne velike ekipe, posebice drugo poluvrijeme.”

Modrić je naglasio kako je ova pobjeda posljedica “naše dobre igre i kompaktnosti po cijelom terenu.”

“Sada nas čeka još jedna utakmica i moramo se pripremiti se za ono što nas čeka nakon toga. Moramo ostati čvrsto s nogama na zemlji i biti skromni,” poručio je hrvatski kapetan, prenosi Net.hr