Home Zanimljivosti Šveđanka bh. porijekla Ines Helene svojim seksi tijelom zaludila fanove na Instagramu

Šveđanka bh. porijekla Ines Helene svojim seksi tijelom zaludila fanove na Instagramu

SHARE

Ona uskoro puni 26 godina, živi u Švedskoj, prati je 1,6 miliona ljudi, ali nije razmažena djevojka,ime Ines Helena vjerovatno je mnogima već poznato, s obzirom na to da je upravo ta djevojka kraljica Instagrama na ovim prostorima!

Međutim, ono što svi pomisle kada vide da je prati 1,6 milijuna ljudi, jeste da Ines to sigurno nije zaslužila svojim radom, već isključivo svojim izgledom ogromnim grudima i još većom guzom,međutim, Ines Helena dala je intervju za bosanski hayat.ba u kojem je otkrila detalje iz svog života koji će vas potpuno iznenaditi.

Naime, ova djevojka koja će uskoro napuniti 26 godina, nije jedna od onih koje nisu školovane i koje su imale lagodan život Naprotiv,zapravo sam rođena u Bosni, tokom rata, a onda smo izbjegli u Švedsku, Švedsku smatram svojim domom jer sam ovdje odrasla istakla je Ines

Ona je otkrila i da, pored maternjeg bosanskog, govori tri jezika švedski, engleski i španjolski, te da se nikada nije libila posla.

Studiram, ali i radim. Radila sam zapravo cijeli svoj život,prvi posao mi je bio u domu za stare,kada sam bila mala, pomagala sam tati prilikom prodaje novina istakla je Ines Helena.