Home Crna kronika Ukrao BMW u Livnu pa naletio na policajca

Ukrao BMW u Livnu pa naletio na policajca

SHARE

Policija u Livnu u ranim jutarnjim satima, oko 3:40 sata, dobila je dojavu od Z. R. iz Livna da mu je iz dvorišta obiteljske kuće otuđeno vozilo BMW, registarskih oznaka T21-K-355.

Prema izjavi Z. R., u trenutku krađe vozilo je bilo otključano i u njemu se nalazio ključ, doznaje Fena iz iz Ureda glasnogovornika MUP-a Livanjske županije.

Na mjesto događaja odmah je upućena policija i u trenutku kada se policijsko vozilo našlo u Zagrebačkoj ulici u Livnu, iz smjera grada pojavio se otuđeni BMW za čijim upravljačem se nalazio 25-godišnji K. M. iz Livna .

Policajac je svojim vozilom pokušao prepriječiti put BMW-u, koji se zabio u policijsko vozilo, nanijevši policajcu lakše tjelesne ozljede te veću materijalnu štetu na policijskom vozilu. K. M. uspio je probiti policijsku blokadu te je u BMW-u pobjegao u nepoznatom smjeru.

O ovom događaju odmah su upoznate sve policijske patrole na području županije te Federalni MUP, nakon čega je pokrenuta potraga koja je završena u nedjelju ujutro oko 8 sati pronalaskom ukradenog vozila i uhićenjem K. M.

O navedenom događaju upoznato je Županijsko tužiteljstvo u Livnu, a kako se doznaje počinitelj je od ranije poznat policiji, prenosi Faktor.ba