Home Kultura Mostarka Anita Šunjić snimila spot za himnu neuzvraćenih ljubavi ‘Sretna na dan’

Mostarka Anita Šunjić snimila spot za himnu neuzvraćenih ljubavi ‘Sretna na dan’

SHARE

Mostarska glazbenica Anita Šunjić snimila je spot za  himnu neuzvraćenih ljubavi pod nazivom “Sretna na dan” kojeg će  domaćoj publici u gradu na Neretvi predstaviti 23. lipnja. Kako je glazbenica kazala za Pogled.ba promocija spota održat će se  u mostarskom caffe baru ‘Vinyl’ s početkom u 21 sati i svi koji žele su dobrodošli na ovu svečanost.

Sva ova priča je kako glazbenica ističe mnogo drugačija od dosadašnjeg rada, jer ovaj put govori o unutrašnjoj borbi; ostati ili otići od ljubavi koja i nije njena.

„Sretna na dan“ je himna neuzvraćenih ljubavi, kaže  glazbenica za Pogled.ba, te naglašava da puna zbunjujućih motiva, kao i sama takva ljubav.

Nakon 2 službeno izdana singla, „Korak naprijed“ i „Put bez laži“ dogodilo se natjecanje u Sarajevu u clubu Monument pod nazivom „New Musician or a brand new Band Scene“.

Poslije 4 tjedna Anita je jednoglasno izabrana za nositeljicu titule pobjednika te osvojila snimanje pjesme u studiju i pod producentskom palicom maestra Damira Arslanagića.

Nakon toliko vremena, kako kaže, odlučila je napokon obradovati javnost i profesionalnijim pristupom te su počele pripreme za snimanje spota, u Mostaru, s ekipom ljudi koja jednako emotivno razmišlja i djeluje.

Spot je sniman na nekoliko lokacija, pod palicom tima Blink Media, a više detalja bit će objavljeno kad spot izađe nakon promocije.

Autor:  D.G./Pogled.ba