Home Zanimljivosti Muškarcima su ove osobine žena važnije od fizičkog izgleda

Muškarcima su ove osobine žena važnije od fizičkog izgleda

SHARE

Većina muškaraca kod žena će prvo primjetiti fizički izgled – pronaći će nešto što ih privlači.

Za kratke avanture to može biti jedina bitna stvar, ali za partnericu s kojom planira živjeti, većina muškaraca traži i cijeni mnogo više od utegnutih grudi i stražnjice.

1. Zna slušati – Žene koje znaju samo i saslušati od muškarca će dobiti zahvalnost. Pri tome misle na pravo slušanje, s razumijevanjem i pokazivanjem da razumijete. Ako želite izreći poznatu “Jesam ti rekla” opasku, stanite na vrijeme.

2. Spontanost – Muškarci cijene opuštenost i spontanost. Ne zamarajte se, pjevajte ako vam se pjeva, plešite ako vam se pleše, skačite ako vam se skače.

3. Vožnja – Iako se često žale na ženske vozače, mnogi muškarci bi se složili da moderna žena mora biti i dobar vozač – iako će rijetko koji priznat da njegova žena bolje vozi od njega samog.


4. Ne brojite svaku kaloriju – Lijepo je što pazite na svoju liniju i ne želite se udebljati, ali nemogućnost da vas odvede na pizzu ili u restoran dovest će ga do toga da se pita: “Šta mi ovo treba?”


5. Dobra kuharica – I bake su govorile da je jedini način da dođete do muškog srca, preko njegovog želuca – iako nije u potpunosti točno, nemojte ni odbaciti ovu teoriju. Možda i niste Gordon Ramsay, ali i samo pokazivanje truda da napravite nešto za njega bit će sasvim dovoljna.


6. Kompromis – Svaki muškarac se osjeća bolje kada zna da je njegova djevojka spremna pregovarati i potruditi se da dođe do rješenja koje će biti prihvatljivo za obje strane. Nemojte dizati paniku ako s dečkima ide gledati Svjetsko prvenstvo, poželite mu ugodno vrijeme i uživajte u svom slobodnom vremenu.


7. Brižnost – Želi znati da se brinete za njega, ali budite oprezni, jer ponavljanje “Volim te” svake dvije minute neće dobro završiti. Budite uz njega i mazite ga kad je bolestan ili umoran, iznenadite ga s vremena na vrijeme, slušajte njegove probleme i bit će dovoljno.


8. Smisao za humor – Jedna od stvari koje muškarci vole kod žena, posebno kod žena s kojima su planirali da se skrase. Ne žele muškarci lutkice koje će se smijati na silu, ali shvaćanje njegovog humora s vaše strane jedan je od uvjeta opstanka.