Home Crna kronika Samohranom ocu četvero djece ukrali 280.000 eura koje je skupio za liječenje...

Samohranom ocu četvero djece ukrali 280.000 eura koje je skupio za liječenje leukemije

SHARE

Osobe za kojima policija još traga u noći između 8. i 9. lipnja iz kuće Milana Lukića, iz sela Bošnjane kod Paraćina (Srbija), odnijele su čelični sef težak oko 900 kilograma, čiji je sadržaj, prema riječima oca, vrijedan oko 280.000 eura, piše Telegraf.

U sefu se nalazio novac koji je vlasnik, teško obolio od leukemije, spremio za transplantaciju koštane srži u Hamburgu u Njemačkoj, kao i veće količine zlata, među kojima i lančić težak kilogram. Odnijete su i tri putvnice, Lukićeva i njegove dvije maloljetne kćerke, kao i dragocjene obiteljske uspomene.

Lukić kaže da je u noći kad je opljačkan bio u Beogradu, na kontroli zbog bolesti. Mlađi sin Đorđe (21) obavijestio ga je o nestanku sefa.

– U kući te noći nije bilo nikoga. Samohrani sam otac četvero djece, troje živi sa mnom, dok je najstariji sin sa svojom obitelji u Beogradu. Imam dvije kćerke, od 15 i 16 godina, koje tada nisu spavale kod kuće, dok je Đorđe bio s djevojkom. Oko 14 sati narednog dana, kad se vratio kući, metalne kase koja se nalazila u prizemlju, odmah iza vrata, nije bilo – priča Lukić.

Samo nekoliko dana prije pljačke sefa, tri muškarca pokušala su obiti kapiju Lukićeve vikendice.