Home Politika VIDEO Martina Markota: Najzgodnija desničarka u SAD-u je djevojka iz ovih krajeva,...

VIDEO Martina Markota: Najzgodnija desničarka u SAD-u je djevojka iz ovih krajeva, podržava Trumpa, ali zbog toga su joj zagorčali život

SHARE

Martina Markota je naše gore list, a u Americi je, tvrdi, bila istjerana sa umjetničke scene jer je desničarka koja podržava Trumpa.

Bivša je burleskna plesačica, no u umjetničkim krugovima u SAD-u dominiraju ljevičari zbog čega se, kako kaže, našla u problemima.

Čak je podnijela prijavu jer su njezine kolegice odbile raditi s njom isključivo zbog toga jer je gorljivi Trumpov zagovornik.

Tvrdi kako su joj kolegice čak ugrozile njezin život jer su njezine informacije nudile ljevičarskim grupama poput ANTIFA-e, poznatoj po nasilju.

“Ti ljudi su neumorni i gnjevni. Napustila sam scenu, otišla sam iz New Yorka, ali me još uvijek prate na svakom koraku i pokušavaju sabotirati moj život” rekla je Markota za časopis Dangerous.

Kaže kako su protiv nje pisali razne članke, prozivali je da je nacist i rasist.

Zbog nedostatka posla u umjetničkim krugovima se iz New Yorka preselila u Washinghton gdje sada radi u The Rebel Timu kao novinarka i producentica.

Nedavno je objavila svoju priču za Rebel

Danas je o njoj pisao i Index.hr koji za nju piše kako se po političkim stavovima ne razlikuje od velikog broja Hrvata u Hrvatskoj. Zagrižena je desničarka, promovira nacionalizam i tradicionalne vrijednosti te obožava američkog predsjednika Donalda Trumpa.

Index piše kako su Martinini roditelji emigrirali u New York gdje se ona rodila, a kad je odrasla odlučila se posvetiti nacionalizmu i promoviranju desničarskih vrijednosti, te pokazati kako “i to može biti cool”. O Donaldu Trumpu ima samo riječi hvale i naglašava da joj je on velika inspiracija.