Home Šport Jeste li znali? Hajduk je imao Rebića, ali…

Jeste li znali? Hajduk je imao Rebića, ali…

SHARE

“Ante Rebić prošao je neobičan nogometni put. S 15 je godina Imotski zapazio njegov talent i uzeo ga, i taman kad su trebali ući u kadetsku prvu ligu – ispričao je za Večernji list nekadašnji tajnik nogometne škole NK Imotskog Mate Lešina – Hajduk ga je pozvao na probu. Na kadetski turnir u Bari.

“Kada se vratio iz Italije, njegov otac Boško kazao je kako Hajduk u njegovu sinu Anti ne vidi dovoljno dobar potencijal te kako razočarani dečko ne želi više igrati nogomet! Ne znam zašto se u Splitu pojavila ta fama o Rebiću, premda me ona ne iznenađuje jer Hajduku su tako pobjegli i Boban i Modrić. Kada sam čuo da se želi ostaviti nogometa, nazvao sam svoju školsku prijateljicu Višnju Žužul i dao im preporuku za Antu, jamčeći za njega, tvrdeći kako se zaista radi o iznimnom talentu. Što je on igrajući za RNK Split i dokazao. Uspoređujući Rebića iz dječačkih i sadašnjih dana, mogu reći da se uozbiljio i potpuno sazrio i tvrdim vam kako će Ante završiti u nekom od deset najvećih svjetskih klubova”, ispričao je Lešina.

Ono kad jednostavno ne znaš, a cijelo vrijeme melješ o drugima i trubiš kako te kradu. Nevjerojatno koliko je ovakvih priča kad je u pitanju Hajduk, zaista nevjerojatno…