Home Zanimljivosti Nakon tri dana se vratio kući pa živ upao na vlastiti sprovod

Nakon tri dana se vratio kući pa živ upao na vlastiti sprovod

SHARE

Juan Ramón Alfonso Penayo (20) otišao je prošlog četvrtka od kuće, a da se nikome nije javio. Obitelj je prijavila nestanak. Policija im je javila da su našli tijelo, ali nije bilo prepoznatljivo…

Paragvajac Juan Ramón Alfonso Penayo (20) šokirao je svoju obitelj i prijatelje kada se vratio kući nakon tri dana i pronašao ih kako ispraćaju mladića za kojeg su vjerovali da je upravo on! Penayo, mještanin sela Santa Teresa na granici s Brazilom, posljednji je put prije nestanka viđen u svojem domu prošlog četvrtka.

Nikom se se prije nestanka nije javio, niti rekao kamo odlazi, a kako se tri dana nije pojavljivao obitelj je policiji prijavila njegov nestanak. Ubrzo su ih kontaktirale lokalne vlasti s užasnom viješću – uz paragvajsko-brazilsku granicu pronašli su unakaženo tijelo mlađeg muškarca. Pozvali su obitelj da ga dođe u mrtvačnicu identificirati. Kako je tijelo bilo u neprepoznatljivom stanju, članovi obitelji su bez puno razmišljanja, u tuzi i boli, potvrdili da je to Juan.

Područje uz granicu s Brazilom česta je ruta krijumčara droge pa pronalazak unakaženog tijela nije rijetka pojava, pišu 24 sata.hr. Ostatke tijela prebacili su u selo i organizirali sprovod. Prema tradiciji, prvo je žalovanje organizirano njihovu domu, gdje se skupilo cijelo selo kako bi ‘tragično preminulom’ sumještaninu odali počast…

Treći dan od nestanka pravi Juan je ušetao u kuću kao da se ništa nije dogodilo, a uplakana obitelj, rodbina, prijatelji i sumještani zanijemili su od šoka kada su ga ugledali živog i zdravog. Policijski službenik Carlos Ayala za portal Perfil rekao je kako je policija vratila ostatke u mrtvačnicu i radi na utvrđivanju identiteta preminulog. Nije jasno gdje je pravi Juan bio tri dana, no obitelji to sigurno nije bilo niti važno kada se ukazao.