Home Šport Maradona hitno prevezen u bolnicu: Iznijeli ga sa stadiona, kolabirao u VIP...

Maradona hitno prevezen u bolnicu: Iznijeli ga sa stadiona, kolabirao u VIP loži

SHARE

Diego Maradona hitno je prevez u bolnicu nakon što je navodno kolabirao u prostorijama stadiona u Sankt Peterburgu. Jedna od najvećih nogometnih legendi Diego Maradona hitno je prevezen u bolnicu nakon je kolabirao u prostorijama stadiona u Sankt-Peterburgu, gdje je Argentina pobijedila Nigeriju 2:1 i izborila osminu finala Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Veliki broj videa pojavio se na društvenim mrežama nekoliko minuta nakon završetka utakmice, na kojima se jasno vidi da Maradonu iznose sa stadiona, jer jednostavno ne može hodati.

Tijekom utakmice Maradona je vrlo strastveno navijao, pa čak i vrlo bezobrazno u nekim trenucima, no djelovao je kao da u njemu ima nekih opijata. To se najbolje vidi na njegovom izrazu lica kada slavi prvi pogodak Messija ili u poluvremenu kada se jedva drži za ogradu, a netko ga snima sa strane, prenosi Gol.hr.

Uoči početka utakmice Maradona je bio dobro raspoložen i čak je zaplesao s Nigerijkom na tribinama. No na samom kraju susreta je izgledao kao da je na rubu srčanog udara…

Maradonu se smatra jednim od najvećih nogometaša koji su ikada kročili nogometnim travnjakom. S njim je Argentina i osvojila drugi od dva naslova prvaka svijeta 1986. godine, piše Jabuka.tv