Home Šport Talent Ljubušaka Mislava Ćutuka prepoznao Hajduk

Talent Ljubušaka Mislava Ćutuka prepoznao Hajduk

SHARE

Mladi Ljubušak Mislav Ćutuk kojem je 12 godina, a koji je prve nogometne korake napravio u lokalnim Bigesteu i Slogi, potom i Međugorju je nastupio za splitski Hajduk na turniru za dječake do 11. godina pod nazivom Alpas Cup u Velikoj Gorici, piše Dnevni list.

Turnir je okupio četrdeset momčadi iz jedanaest zemalja, raspoređene u osam skupina.

Talentirani dvanaestogodišnjak iz Ljubuškog je u jakoj konkurenciji postigao zavidan rezultat ušavši u idealnu momčad turnira među 7 najboljih igrača.

1

Mislav već duže vrijeme postiže zapažene rezultate na turnirima po Hrvatskoj i BiH što je Hajduk znao prepoznati te ga je pozvao na sedmodnevnu probu na Poljud gdje je pokazao zavidno nogometno znanje te od tada nastupa na svim turnirima za Hajduk.

Na Međugorje Kupu je ove godine osvojio prvo mjesto, jednako tako i na Međunarodnom turniru u Drnišu, Splitu i Dusseldorfu.

Kako dalje piše Dnevni list, Mislav je proglašen za najboljim igrača Premijer lige 2015./16. Tijekom prošle godine sa svojim klubom Ćutuk je nastupio na ljetnom i zimskom Novogradskom kupu u Sarajevu gdje je proglašen najboljim strijelcem, a isto priznanje je zaslužio i na održavanju prošlogodišnjeg Međugorje kupa.

Jedno od najznačajnijih priznanja za najboljeg strijelca Mislav je dobio tijekom održavanja DFA lige Mostar koja se igra na razini cijele države, a on je tijekom natjecanja postigao 50 golova, što mu je ujedno donijelo naslov nogometaša kola.

2