Home Zanimljivosti Rusi zgroženi ponašanjem žena: ‘Spremne su raširiti noge čim čuju strani jezik’

Rusi zgroženi ponašanjem žena: ‘Spremne su raširiti noge čim čuju strani jezik’

SHARE
Velika moskovska novina za koju Besedin radi dobila je peticiju sa zahtjevom za ispriku za objavljeni članak u kojem je kolumnist optužio žene da se ponašaju kao prostitutke.
Nakon što je Platon Besedin, psiholog i kolumnist u jednim moskovskim novinama, napisao kako se ruske žene ponižavaju u potrazi za seksom s navijačima iz stranih država tijekom Svjetskog prvenstva te da se ponašaju kao prostitutke, naišao je na val bijesa ruske javnosti, prenosi DailyMail.

Velika moskovska novina za koju Besedin radi dobila je peticiju sa zahtjevom za ispriku za objavljeni članak u kojem je kolumnist optužio žene da se ponašaju kao prostitutke.

– Društvene mreže su prepune videozapisa u kojima se mlade i ne tako mlade ruske žene ponašaju poput prostitutki s niskom društvenom odgovornošću, pisao je Besedin u moskovskom Komsomoletsu.

– Takve se stvari prvenstveno mogu vidjeti u svim gradovima naše domovine koji su izabrani za gradove domaćine Svjetskog prvenstva u nogometu. Mnoge se ruske žene ponašaju kao prostitutke kada su stranci u pitanju.

Jedan video pokazuje pijanu rusku ženu kako oralno zadovoljava poljskog navijača na klupi u Moskvi dok njegovi prijatelji gledaju.

Jasno je da većina njih to rade za novac. Druge se nadaju da će se vjenčati. Escort uslugama su podigli cijene, a neke žene su  spremne na spavanje sa strancima besplatno. Samo zato što je došao iz inozemstva, požalio se Besedin. On tvrdi da su ruske žene koje se udvaraju strancima napustile koncept srama i morala.

– Odgojili smo generaciju k***i koje su spremne raširiti noge čim čuju strani jezik, ističe Bedesin.

Peticija koju je objavila novinarka Cosmopolitana Snezhana Gribatskaya prikupila je više od 6.500 potpisnika koji zahtijevaju isprike od novina “za vrijeđanje ruskih žena”.

– Možda se ruske djevojke zaljubljuju u strance jer se ponašaju kao muškarci, a ne samo da po cijele dane piju pivu tijekom Svjetskog prvenstva. Ovo potpisujem jer svaka žena ima pravoda sa svojim tijelom radi što hoće,zaključuje Svetlana Zhukova.