Home Zanimljivosti VIDEO: I GRUDE svog PSA za SP imaju! Astra pogodila pet rezultata,...

VIDEO: I GRUDE svog PSA za SP imaju! Astra pogodila pet rezultata, mačak Ahilej na aparatima

SHARE
Kada je u srpnju 2010. hobotnica Paul izgađala sve rezultate Njemačke reprezentacije na Svjetskom prvenstvu, kao i finale Španjolska – Nizozemska, bilo je jasno da se svijet okreće novom trendu.

Najslavnija hobotnica je iste godine uginula, ali trend sportskih prognozera iz životinjskog svijeta nije jenjavao.

Naprotiv, tek je krenuo. Uslijedili su slonica Citta, tvor Fred, ove godine aktualan je ruski mačak Ahilej, ali nitko se po slavi i točnosti rezultata nije približio hobotnici Paulu.

I ako ste pomislili da se samo životinje izvan ovog dijela Europe bave prognozom rezultata, portal Grude.com odlučio vas je iznenaditi.

Naime, danima već u Grudama rezultate pogađa lovački pas po imenu Astra. Vlasnici u dvije zdjele stave hranu ili vodu i naprave virtualne zastave. Zdjela koju Astra izabere pobjednik je. Dosad je pogodila pobjedu Švicarske nad Srbijom, Njemačke nad Švedskom, Japana nad Poljskom, Uruguaja nad Rusijom i večeras Belgije nad Engleskom. Jedino što nije pogodila je pobjeda Portugala nad Iranom, ali prema riječima vlasnika, Astra se nekoliko trenutaka nije htjela pokrenuti i trebalo ju je nagovarati da otrči do neke od zdjela.

Praktički, pet utakmica je sa sigurnošću pogodila, a najbolji test biti će u nokaut fazi kada će Astra predviđati prolazak dalje.

S obzirom da vlasnici nekoliko sati prije utakmice prognozu objavljuju na Instagramu, netko bi mogao biti sretne ruke.

Portal Grude.com je najavio kako će u idućim danima neke od Astrinih prognoza prije utakmice objavljivati na svom portalu, a kraj će pokazati je li se Astra barem malo približila legendarnoj hobotnici Paulu.

Pas Astra iz Gruda – Prognozer rezultata SP-a u Rusiji

Pas Astra iz Gruda – Prognozer rezultata SP-a 2018.

Gepostet von Grude.com am Donnerstag, 28. Juni 2018