Home Društvo VIDEO Rusi su je prozvali ‘srećenošom Vatrenih: najljepša navijačica u studiju Direkta:...

VIDEO Rusi su je prozvali ‘srećenošom Vatrenih: najljepša navijačica u studiju Direkta: ‘Bodrit ću naše do finala’

SHARE

Nema tog magazina i internet portala koji pobjedu Hrvatske nije ukrasio s njezinom fotografijom. U RTL Direktu gostovala je, kako je zovu, najljepša hrvatska navijačica.

ako slavu naše zemlje i naših navijača diljem svijeta pronijela – jedna navijačica. Na prvoj utakmici s Nigerijom u Kalinjingradu fotografima gotovo svih svjetskih agencija zapela je za oko atraktivna crnka u hrvatskom dresu.

Prvi ju je snimio fotograf agencije AFP-a i nakon ove fotke je počela salva okidača i slava svog svijeta. Fotka s podignuta četiri prsta ili ona gdje navijačica rukama pravi srčeko osvojila je urednike i medije apsolutno u cijelom svijetu.

Nema tog magazina i internet portala koji pobjedu Hrvatske nije ukrasio s njezinom fotografijom. Od Poljske, Njemačke, Slovenije, Albanije, Turske, Rusije, Italije, o Hrvatskoj da ne pričamo. Nema ni nacionalnog ni loklanog portala koji nije objavio njezine fotke s utakmica.

FOTO: AP Images

Onda je naravno krenula potraga, otkrilo se da se zove Ivana Knoll, da je rođena uNjemačkoj, da studira u Zagrebu, a inače je Hercegovka. Voli ples putovanja i sve što već vole mladi ali – što je dosta očito – prije svega voli hrvatsku nogometnu reprezentaciju, bila je s vatrenima i na Svjetskom prvenstvu u Brazilu gdje se baš nismo proslavili.

Ali u Rusiji su je evo nazvali i srećonoša reprezentacije, ali reprezentacija je protiv Islanda morala igrati bez nje i na sreću opet pobijedila.

Ivana se ipak morala vratiti u Zagreb, a čim se vratila mi smo je evo prvi priveli u naš studio, i – Ivana Knoll stigla je točno onakva kakvu je znate iz televizijskih prijenosa i naslovnica novina, u hrvatskom dresu od glave do pete.