Home Zanimljivosti KAKVU GUZU IMA CURA SRPSKOG GOLMANA! Instagram zanosne manekenke poslastica je za...

KAKVU GUZU IMA CURA SRPSKOG GOLMANA! Instagram zanosne manekenke poslastica je za muške oči, provjerite zašto

SHARE

Mnogi su se pitali tko je zgodna djevojka srpskog golmana koju na društvenim mrežama prati više od 100.000 ljudi

Njeno ime poznato je, kako u modnim, tako i u sportskim krugovima, jer se manekenka Ana Cakić danas zabavlja s golmanom srpske reprezentacije Predragom Rajkovićem, koji je nastupao za “orlove” na Mundijalu u Rusiji.

Više od 100.000 pratitelja na Instagramu

Osim uspjeha na terenu, Predrag se može pohvaliti i uspjesima u privatnom životu, a njegovo srce osvojila je upravo seksepilna Ana. Par sedam mjeseci uživa u idiličnoj ljubavi, a koliko se vole, dokazuju i fotografije na društvenim mrežama na kojima ne kriju emocije.

Ana prati Predraga gdje god ga odnese karijera, a zajedno su bili i u Tel Avivu prošli mjesec, s obzirom na to da Rajković brani mrežu za Makabi Tel Aviv. Mnogi su se pitali tko je zgodna djevojka srpskog golmana koju na društvenim mrežama prati više od 100.000 ljudi.

 

Bila i s Cecinim sinom

Ana Cakić rođena je 1996. godine, a karijeru u manekenstvu počela je radom na svakakvim promocijama. Završila je ekonomsku školu u Beogradu, a široj javnosti poznatija je kao nekadašnja djevojka Cecina sina Veljka Ražnatovića, piše Blic.

Ana i Veljko zabavljali su se u više navrata, a kako je sama istaknula, svaki je put obnavljanju veze kumovala Veljkova sestra Anastasija Ražnatović. Međutim, definitivni raskid uslijedio je prošle godine, a Ana je kazala da je sa Cecinim sinom ostala u dobrim odnosima.

 

Sve njene ljubavi

Ubrzo nakon toga, započela je romansu s golmanom Rajkovićem. Osim s Veljkom i Predragom, Ana se zabavljala i s nogometašem Lukom Lemićem, ali i s nekadašnjim igračem Zvezde Srđanom Mijailovićem.

Ana i Srđan bili su zajedno više od četiri godine, a spojila ih je ljubav prema sportu, s obzirom na to da je ona svojevremeno trenirala karate u Partizanu.