Home Crna kronika Nakon pronalaska tijela žene u stanu, tragovi ukazuju na zločin?

Nakon pronalaska tijela žene u stanu, tragovi ukazuju na zločin?

SHARE

Policiji u Bugojnu mještani su u utorak poslijepodne prijavili da već duže vrijeme ne viđaju stariju ženu koja sama živi u Ulici Šehitluci, nakon čega su policajci izašli na mjesto događaja i u stanu pronašli tijelo žene.

Očevid na mjestu događaja obavili su policajci MUP-a Srednobosanske županije pod nadzorom županijskog tužitelja, koji je naredio da se obavi obdukcija tijela, te je istraga o ovom slučaju u tijeku. Kako portal Bugojno-danas neslužbeno doznaje, sumnja se na ubojstvo s obzirom na okolnosti koje su zatečene u stanu.

Žena je, navodno, bila pokrivena raznim predmetima, vrata su oblijepljena selotejpom u sobi gdje se ona nalazila, te se pretpostavlja da je to učinjeno kako bi se zaustavilo širenje bilo kakvih mirisa u ulaz zgrade i da tako susjedi ne bi ništa primijetili. Ovaj portal piše i kako je brava na vratima bila polomljena, te da je u sobi u kojoj je pronađeno tijelo prozor bio otvoren na kipu. Prema neslužbenim informacijama, navodno je moguće i da je ona tu ležala mrtva posljednjih šest mjeseci.