Home Crna kronika PA KAKAV JE TO OTAC?! Usosio je vlastitu kćer, prevario ju je...

PA KAKAV JE TO OTAC?! Usosio je vlastitu kćer, prevario ju je za čak 32.000 kuna

SHARE

56-godišnji Darko iz Međimurja vlastitu je kćer prevario za čak 32.000 kuna, pokazuje optužnica koju je podiglo Općinsko državno odvjetništvo u Međimurju, javlja lokalni portal Podravski.hr.

On je koristio osobne podatke kćeri te je s Optima telekomom, HT-om i VIPnet-om sklopio sedam pretplatničkih ugovora za mobitele, fiksne telefone, internet te kabelsku televiziju – sve na 24 mjeseca.

Nije plaćao račune

Račune nije plaćao te je tako u Optimi na kćerino ime natukao dug od 3.300 kuna, u HT-u dug od 11.900, a u VIPnetu je nabio 16.900 kuna duga. Kad je dobila opomene, kćer je odmah firmama uputila prigovore, rekavši kako s njima nikad nije sklopila pretplatničke ugovore. Ubrzo je doznala tko ju je usosio te podnijela kaznenu prijavu protiv oca.

Po završetku istrage, tužitelji su protiv 56-godišnjaka podigli optužnicu te predlažu dvije godine i četiri mjeseca bezuvjetnog zatvora. Počinitelj je, naime, otprije poznat policiji te ima već nekoliko sličnih presuda.

Nije se ni potrudio kopirati potpis

‘Ništa od toga ja nisam potpisala. U vrijeme kada su ti ugovori sklapani, ja sam živjela u Zadru, a ne Međimurju. Vidi se da na ugovorima nije moj potpis. Nakon što sam dobila opomene za neplaćanje, odmah sam podnijela prigovore operaterima’, rekla je prevarena kći. Da govori istinu općinski tužitelji su se uvjerili kad su pregledom ugovora ustanovili da se otac nije niti potrudio kopirati potpis kćeri.