Home Zanimljivosti Što je to „prljavi seks“?

Što je to „prljavi seks“?

SHARE

Dvije osobe u krevetu prvenstveno trebaju uživati, ali za različite osobe za riječ „užitak“ ima različito značenje. Netko to voli ovako a neko onako, a iako se u vrijeme općih seksulanih sloboda misli da kada je seks u pitanju sve je dopušteno i danas neki, neke stvari u ljubavnoj igri vode pod sintagmom „prljavi seks“. O čemu se točno radi otkriva vam portal Eros.ba.

Analni seks je danas nešto kao „sasvim normalno“ u krevetu za većinu parova, ali ima i onih za koje je ova aktivnost na samom vrhu kada je termin „prljavi seks“ u pitanju. I dok neke kulture ovakav vid izražavanja ljubavi prihvaćaju pod normalno, u drugima je ovo i dalje tabu tema. Ovo je donekle i sa razlogom jer spada u jednu od najrizičnijih aktivnosti u krevetu. Pored brojnih higijenskih problema, osnovni problem analnog seksa je nedostatak prirodne lubrikacije u analnom otvoru, kakvu ima vagina, zbog čega može doći do oštećenja kože i krvarenja. Zato ako već prakticirate ovu vrstu seksualnog užitka, predlažemo vam onda obaveznu upotrebu kondoma i lubrikanata.

Grebanje, štipanje, pljeskanje po guzi i sl., što bi se sve moglo svesti pod „prljavi grubi seks“ je u redu ako to prakticirate sa partnerom s kojim već duže vrijeme održavate odnose i znate njegove želje. Međutim ukoliko to želite da radite sa nekim s kim ste prvi put u krevetu, pitajte ga što mu od toga odgovara, jer kako ove akcije u krevetu znaju neke dodatno da napale, isto tako znaju neke i da trenutno ohlade i onda … propade vam sve.

Postoji jedan stari vic, kada su njih dvoje u krevetu pa ona kaže „reci mi nešto prljavo“, a on počne da nabraja „kuhnja, kupatilo …“. Mnogi se u krevetu dodatno uzbude kada u krevetu koriste različite „prljave riječi“. Ali ako muškarac svoju partnericu na vrhuncu seksualnog zanosa nazove „kurvom“, to ako ga ne poznaje dovoljno, može da ima sasvim suprotan učinak od onoga na koji je on mislio. Isto tako puno muškaraca nervira kada im partnerice tepaju u krevetu … Ponovo se vraćamo na to, da je to sve OK ukoliko dovoljno dobro poznajete svog partnera, ali ako ste na početku budite oprezni i suzdržite se malo … jer za potpuni užitak u krevetu u većini slučajeva ipak je potrebno dvoje.

O vezivanju i ostalim seksualnim pomagalima ćemo slijedeći put …, piše ovaj portal, a prenosi Dnevno.ba