Home Društvo Bilo je napeto: Prelijepa Izabel Kovačić sinoć je zbog nervoze morala nešto...

Bilo je napeto: Prelijepa Izabel Kovačić sinoć je zbog nervoze morala nešto i prigristi na tribinama

SHARE

Izabel Kovačić, supruga Matea Kovačica, jedna je od najljepših hrvatskih WAGS-ica.

Da hrvatski nogometni reprezentativci imaju vrlo atraktivne djevojke, zaručnice i supruge, poznato je odavno, a svakako jedna od najpoznatijih, najatraktivnijih i najeksponiranijih jest lijepa Izabel Kovačić, supruga nogometaša Matea Kovačića.

Ona baš nikada ne propušta glasno navijati za svog supruga i njegove suigrače, a ništa drugačije nije bilo ni sinoć u Nižnjem Novgorodu, gdje je ponovno bila jedna od najljepših hrvatskih navijačica.

Njezin je suprug ušao tek u 74. minuti, a da joj nije bilo lako pratiti napetu utakmicu protiv Danske koja je riješena tek na samom kraju, Izabel je dokazala činjenicom da je od nervoze odlučila nešto i prigristi tijekom utakmice.

Izabel Kovačić (Foto: Igor Kralj/PIXSELL)

Mladi i atraktivni par zajedno je više od 8 godina, a svoju su ljubav okrunili brakom u lipnju 2017. godine u Sesvetskim Selima. Upoznali su se u crkvi u kojoj je proslavljeni nogometaš Real Madrida bio ministrant, dok je Izabel pjevala u crkvenom zboru.

Otkad se pojavio u Realu, Španjolci luduju za atraktivnom plavušom koja oduševljava ljepotom, ali i istančanim modnim ukusom, a samo ju na Instagramu prati više od 352 tisuće sljedbenika.