Home Zanimljivosti Praznovjerje? Raquel ima mini Raketu i pegla kosu uoči tekme

Praznovjerje? Raquel ima mini Raketu i pegla kosu uoči tekme

SHARE

Španjolka Raquel Mauri (28), supruga našeg reprezentativca Ivana Rakitića(30) koji je postigao presudan gol u sinoćnjoj utakmici s Danskom i donio pobjedu Hrvatskoj, pohvalila se na društvenim mrežama kako je bodrila supruga. Nekadašnja konobarica je pozirala u njegovom dresu s brojem sedam i držala mini Rakitića u rukama.

– Volim te, ljubavi moja. S tobom je sve moguće! Volim te više od svojeg života – poručio joj je Rakitić. Nogometaš Barcelone ponosno je nakon utakmice na profilu Instagrama podijelio njezinu fotografiju uz opis ‘ujedinjena obitelj nikada neće biti poražena’.  

Uzbuđena Raquel je jučer, kao i prije svake utakmice Hrvatske na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, peglala kosu. Iako reklamira francuski brend proizvoda za kosu, mnogi su se upitali, nije li joj to u međuvremenu postao praznovjerni ritual za sreću.

foto: Privatni album/instagram

Njezina podrška i navijanje očito je upalilo jučer. Čim je otišao u svlačionicu, Ivan je prvo potražio mobitel i nazvao Raquel.

– Odmah sam nazvao ženu i kćerkice, nisam imao riječi, nisam znao što reći, samo sam ih želio čuti – priznao je Ivan u kojega je supruga vjerovala od samog početka utakmice. Kćeri Althea (4) i Adara (2) vole žustro navijati za tatu kojeg gledaju na televiziji, piše 24sata.hr