Home Šport Ups, ispao mi je Suba! Vida je složio hrvatskog heroja na pod...

Ups, ispao mi je Suba! Vida je složio hrvatskog heroja na pod – pad izgledao dosta ružno!

SHARE

Trčao je Vida neko vrijeme sa Subom na leđima, ali trenutak nepažnje i hrvatski junak bio je na travi. Sve je u redu sa Subašićem, bit će on spreman za četvrtfinale, iako je pad izgledao dosta ružno

Trenuci hrvatskog slavlja na terenu u Nižnjem Novgorodu. Igrači se grle, skaču jedan po drugome, trče sa zastavama… Koju minutu prije Ivan Rakitić zabio je penal za četvrtfinale SP-a, a još malo prije toga Danijel Subašić obranio je treći penal Dancima i bacio ih u očaj. Rijetko viđena predstava jednog golmana u završnici velikih natjecanja.

Hrvatska je imala nekoliko junaka večeri koju ćemo dugo pamtiti.

Od kapetana Luke Modrića, koji je promašio penal u drugom produžetku, ali je preuzeo odgovornost i zabio u raspucavanju, do Ivana Rakitića koji je pogodio za pobjedu i Danijela Subašića koji mu je to omogućio bravuroznim obranama penala.

Proučavao je Suba kako pucaju danski igrači, nisu ga mogli iznenaditi, ali iznenadio ga je Domagoj Vida, kojem je ispao s ramena i pao ravno na leđa!

Trčao je Vida neko vrijeme sa Subom na leđima, ali trenutak nepažnje i hrvatski junak bio je na travi. Sve je u redu sa Subašićem, bit će on spreman za četvrtfinale, iako je pad izgledao dosta ružno.

Jedno je sigurno, Suba više neće na Vidina ramena.

Bilo mu je dosta ovaj jedan put.

World Cup - Round of 16 - Croatia vs Denmark | Autor: DAMIR SAGOLJfoto: DAMIR SAGOLJ

World Cup - Round of 16 - Croatia vs Denmark | Autor: MAX ROSSIfoto: MAX ROSSI

World Cup - Round of 16 - Croatia vs Denmark | Autor: MAX ROSSIfoto: MAX ROSSI

World Cup - Round of 16 - Croatia vs Denmark | Autor: MAX ROSSI

24sata.hr