Home Crna kronika Vatreni navijač iz dijaspore daje 1000 KM za informacije o osobama koje...

Vatreni navijač iz dijaspore daje 1000 KM za informacije o osobama koje su uništile Modrićev mural

SHARE

Vatreni navijač i domoljub iz dijaspore daje nagradu od 1000 KM za sve informacije koje bi vodile do pronalaženja osoba koje su uništile mural posvećen Luki Modriću u Mostaru.

Kako je navedeno u emailu ”vatrenog navijača i domoljuba” protiv počinitelja će biti podnesene kaznene prijave.

”Protiv njih će se podnijet kaznena prijava i nadat je se da ce im policija i tužiteljstvo naplatiti rekonstrukciju grafita u prvobitno stanje. Nećemo primjenjivati nikakvu silu niti sami provodit pravdu”, navedeno je u emailu našeg čitatelja.

Podsjećamo, u noći s ponedjeljka na utorka veliki mural Modriću u Vukovarskoj ulici išaran je natpisima “I da doneseš titulu prvaka, ostaješ šljam Hrvata” i “Govno maleno”.

Jedva punoljetan današnji hrvatski kapetan, odigrao je sjajnu sezonu 2002/03. u ‘Plemićima’ , čime je zaslužio naslov “Igrača sezone BiH”, a Zrinjski najviše njemu može zahvaliti što je tada izborio opstanak.

Modrić je uvijek isticao da mu je iskustvo u Zrinjskom bilo neprocjenjivo i da je u gruboj BeHa ligi sazrio kao igrač, a poznata je njegova izjava:  “Ako prođeš u toj ligi, možeš igrati bilo gdje.” Zbog svega ovoga, navijači Zrinjskog su u Vukovarskoj ulici u Mostaru, Modriću u čast napravili veliki mural, piše Bljesak.info