Home Crna kronika STARICA (92) IZ PAKLA Čula je da je sin želi poslati u...

STARICA (92) IZ PAKLA Čula je da je sin želi poslati u starački dom, ono što je uslijedilo šokiralo je sve: ‘Zatekli smo je na ljuljački’

SHARE

Starica od 92 godine ubila je svojeg 72-godišnjeg sina zato što ju je planirao smjestiti u starački dom, objavila je policija a prenio BBC.

Anna Mae Blessing prozrela je sinove namjere, a prilikom uhićenja navodno je rekla: ‘On je uzeo moj život, pa sam ja uzela njegov’.

Anna Mae, koja je u kući u Arizoni živjela zajedno sa sinom i njegovom djevojkom, planirala je oduzeti život i sebi ali to na koncu nije provela u djelo.

Incident se dogodio 2. srpnja u jutarnjim satima u gradu Fountain Hills. Njezin sin želio ju je smjestiti u dom jer je, kako je rekao ‘život s njom postao nemoguć’.

Majka koja je posjedovala dva komada vatrenog oružja, sukobila se sa sinom u spavaćoj sobi, stoji u policijskom izvješću.

Nakon svađe, potegla je pištolj i pucala u sina. Policija ga je zatekla mrtvog s prostrijelnom ranom na vratu.

Nakon što je ubila sina, Anna Mae je uperila pištolj i u njegovu djevojku, no ova je ipak uspjela odgurnuti staricu i odbaciti je u kut sobe. Starica je nakon toga izvukla i drugi pištolj.

Sinova djevojka izbila je pištolj iz staričine ruke te pobjegla iz sobe i pozvala policiju.

Kad su stigli na mjesto događaja, zatekli su Annu Mae kako sjedi u stolici za ljuljanje. Kazala im je kako je zbog svojih nedjela zaslužila smrtnu kaznu.

Optužena je za ubojstvo, napad i kidnapiranje te joj je određena jamčevina u iznosu od 500.000 dolara.