Home Auto Što je to KRAMAR dovezao u BiH? Već se pregovara s kupcem!

Što je to KRAMAR dovezao u BiH? Već se pregovara s kupcem!

SHARE
Na tržištu rabljenih automobila u Bosni i Hercegovini ovih dana pojavio se jedan vrlo rijedak i prestižan automobil. I ovaj put AS Kramar iznenađuje svojom ponudom, a ovaj put riječ je o supersportskom Lamborghiniju Huracan LP-610.

Kako na našem tržištu vlada zanimanje za uistinu raznovrsne automobile, pa čak i one najprestižnije i najskuplje pokazuje i primjer Lamborghinija koji je u ponudi AS Kramar.

Ovoj kompaniji nije nepoznanica nabavka i ponuda prestižnih automobila, a ovaj Lamborghini Huracan za koji je interes pokazao dugogodišnji klijent ove auto kuće iz BiH svakako je među najprestižnijim i najsnažnijim. Iz AS Kramar se nadaju uspješnim pregovorima s kupcem, te da će ovaj poseban sportski auto ostati na našim cestama.

Inače, Lamborghini Huracan LP-610 pokreće atmosferski V10 motor koji proizvodi čak 610 KS pri 8.250 okr/min i maksimalni okretni moment od 560 Nm pri 6.500 okr/min. Zanimljivo je da je Huracan s ovim atmosferskim motorom vrhunskih performansi i posebnog zvuka ostao jedan od rijetkih koji nije poklekao pred trendom turbomotora, što istinski zaljubljenici u automobile itekako cijene.

Svih 610 KS Huracan vrlo efikasno prenosi na podlogu zahvaljujući pogonu na sve kotače koji putem elektronske kontrole i Haldex sustava pete generacije kontrolira raspored isporuke snage po osovinama. Uz mjenjač sa dvostrukim kvačilom, ili kako to Talijani romantično kažu Lamborghini Doppia Frizione, Huracan dostiže 100 km/h za samo 3,2 sekunde ili što je još impresivnije do 200 km/h sprinta za samo 9,9 sekundi. Maksimalna brzina Huracana je preko 325 km/h, a iako to nije uobičajeno pitati za ovakve automobile, prosječna potrošnja prema tvorničkim obećanjima iznosi 14,7 litara u kombiniranim uvjetima.

Inače, primjerak koji je ponuđen u AS Kramar star je tek godinu dana, prešao je tek 33.000 kilometara, te je u besprijekornom stanju.

Auto salon Kramar u ponudi u Bosni i Hercegovini ima preko 800 vozila, te oko 500 vozila na lagerima u Hrvatskoj, Njemačkoj i Crnoj Gori. AS Kramar je domaća tvrtka koja ima 100-injak zaposlenika, od čega blizu 60 u salonima u Sarajevu, Banjoj Luci i Ljubuškom, piše Grude.com