Home Društvo Grudsko poduzeće darovalo veliki TV prijemnik starijim i nemoćnim osobama u Tomislavgradu

Grudsko poduzeće darovalo veliki TV prijemnik starijim i nemoćnim osobama u Tomislavgradu

SHARE

Zahvaljujući Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji, korisnike doma za starije i nemoćne Tomislavgrad ugodno je iznenadila gesta tvrtke Violeta d.o.o i PC Prodex, koji su im darovali veliki TV prijemnik za naš dnevni boravak.

Veći TV prijemnik pruža kvalitetnije praćenje programa za starije osobe i rezultira više zajedničkih susreta, i u krajnjem, rezultira boljoj socijalizaciji korisnika Doma. Pored navedenoga, ovih dana su korisnike doma ponovno darivali paketima higijenskih proizvoda tvrtke Violeta d.o.o.

– Našim poslovnim partnerima i djelatnicima PC Prodex i Violeta d.o.o. iskreno zahvaljujemo na doniranoj opremi i robi, a također želimo pozdraviti kolege iz Doma za starije i nemoćne osobe „VITA“ Grude s kojima imamo dobru suradnju u rješavanju nam zajedničkih problema. Iako ne želimo nikoga posebno izdvajati u našoj zahvali, ovaj put neka mala osobna zahvala bude gospodinu Ivanu Šteki koji je posredovao ove nama vrijedne i drage donacije – stoji u objavi doma za starije i nemoćne osobe Tomislavgrad – prenosi Tomislavcity.com.