Home Društvo Iva i Mirko Alilović: Nakon dva dečka stiže djevojčica, a evo kako...

Iva i Mirko Alilović: Nakon dva dečka stiže djevojčica, a evo kako je zanosna trudnica reagirala kad je saznala predivnu (i iznenađujuću!) vijest

SHARE
Iva Alilović, supruga rukometaša Mirka Alilovića, trudna je po treći put, a prije nekoliko dana je sretnu vijest podijelila sa svojim prijateljima na svom Facebook profilu.
Posve sigurna kako će u njihovu skladnu obitelj stići treći dečko, zanosna magistrica ekonomistica ostala je pomalo zatečena kada je ultrazvuk pokazao kako ipak nosi – djevojčicu. Kako se Iva u tom trenutku osjećala, koje su joj sve misli vrludale umom, ali i kakva je bila reakcija njezinog supruga i dvojice sinova, doznajte u nastavku…

Prije samo nekoliko dana Iva Alilović, lijepa supruga proslavljenog rukometaša Mirka Alilovića, objavila je predivnu vijest kako je u slatkom iščekivanju njihovog trećeg djeteta. Pa iako je bila posve sigurna kako nosi malenog dječaka kojem je već nadjenula i ime, Iva se, priznaje, pomalo iznenadila kada je ultrazvuk otkrio kako zapravo nosi – djevojčicu.

‘Pa, da budem potpuno iskrena, ja sam očekivala dečka! Kad god bi me netko pitao koliko ću djece imati, ja sam uvijek govorila: Ja ću imati tri sina…Nekako cijeli život imam viziju sebe kao majke trojice sinova i čim sam saznala da sam trudna odmah sam mu nadjenula ime – trebao se zvati Ante. Kuma za idućeg sina smo davno prije odredili, i to je trebao biti naš prijatelj Mihovil Horvat. Kristalno jasno sam sebe vidjela u toj našoj obiteljskoj priči. Kada sam stigla polikliniku Podobnik, zamolila sam doktora Podobnika da informaciju o spolu zadrži za sebe dok ne završi pregled nakon kojeg su u prostoriju ušli moj suprug Mirko te sinovi Ivan i Mato. Željela sam da vijest čujemo svi zajedno, a prirodno, bila sam posve sigurna da će izreći rečenicu: ‘Dečko je!’ Moji dečki su ušli u prostoriju, a doktor je rekao: ‘I….curica je!’ Srce mi je počelo kucati kao ludo i prvo što sam izgovorila bilo je… ‘Da, ali ja nemam ime za curicu! ( Koliko god to ludo zvučalo )…Ivan je bio presretan jer je on i priželjkivao mlađu sestru, Mato je prvotno htio brata no Ivan ga je u međuvremenu uvjerio u suprotno stoga je i on bio silno uzbuđen. Moj Mirko jednostavno obožava djecu i u startu nije postojao odgovor koji bi ga razočarao… A ja se polako šaltam u drugi film i sada smišljam ime za djevojčicu koja će biti pravo uzbuđenje nakon dva hahara koje imam…iako ostalo je još onih 10% šanse da je doktor falio i da je možda ipak Ante u priči (smijeh) No šalu na stranu, najvažnije od svega mi je da je dijete zdravo, a sve ostalo je manje bitno…’ – otkrila je prelijepa trudnica za Cover Style.

Zgodna diplomirana ekonomistica i bivši hrvatski rukometni reprezentativac bračne zavijete izmijenili su prije sedam godina u krugu obitelji, kumova i najbližih prijatelja, u zagrebačkoj Staroj gradskoj vijećnici nakon nešto više od godinu dana veze. U kolovozu iste godine dobili su prvog sinčića, a u kolovozu 2013. godine dobili su i drugog.